Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Habera a Kraus dole bez: Páni, toto sme nečakali!

Paľo Habera a Jan Kraus Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera a Jan Kraus

BRATISLAVA – Prišli na javisko, stiahli gate a potom to začalo! Porotcovia markizáckej šou Slovensko má talent Paľo Habera (46) a Jan Kraus (55) to rozbalili na plné gule!

Tohtoročný markizácky Silvester bude plný prekvapení. Ako sme zistili, objavia sa v ňom účastníci šou Slovensko má talent. No nielen tí. Diváci sa môžu tešiť aj na moderátorov Barboru Rakovskú a Maroša Kramára. S rokom sa bude lúčiť aj známe trio porotcov.

Tí si však najnovšie okrem hodnotenia vyskúšajú, aké je to stáť na javisku. Paľa Haberu a Jana Krausa preto uvidíme hrať so stiahnutými nohavicami na klavíri. „Úplne nahí však nebudú,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. Adela Banášová sa zase ukáže v pozícii nešikovnej kúzelníkovej asistentky. Na javisku spôsobí totálny chaos.

Okrem nich uvidíme na pódiu aj ďalšie tváre, ktoré poznáme z televíznej obrazovky Markízy. Patrik Švajda si vyskúša žonglovanie s loptou, herci z Ordinácie v ružovej záhrade zasa presvedčia o svojom speváckom umení.

Približne takto bude vyzerať vystúpenie porotcov Haberu a Krausa.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu