Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Old School Brothers: Účet za Talent - stotisíc!

Old School Brother so symbolickými tromi miliónmi korún. Zobraziť galériu (6)
Old School Brother so symbolickými tromi miliónmi korún. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Každý úspech niečo stojí ! To sa potvrdilo aj pri tanečnej skupine Old School Brothers, ktorá zvíťazila v markizáckej relácii Slovensko má talent. Účinkovanie v tejto šou ich vyšlo na približne stotisíc korún. Investícia sa však oplatila. Teraz sú z nich milionári.

Tanečná skupina, ktorá uchvátila svojimi brejkerskými schopnosťami takmer celé Slovensko, si v nedeľu večer vytancovala víťazstvo. A jej bankové konto sa tak vďaka hlavnej výhre zvýšilo o tri milióny slovenských korún (99 581,76 eur).

Cesta za víťazstvom však stála Old School Brothers nemalú sumu. Všetko si totiž od začiatku účinkovania v šou financovali z vlastného vrecka. „Doprava, tréningy a kostýmy nás vyšli do sto tisíc korún,“ prezradil pre topky.sk tanečník Peter Tisoň alias Pego. Radosť z výhry a zisk troch miliónov ho preto tešil omnoho viac.

Ako ďalej priznal, oblečenie si navrhujú sami. A vždy majú na sebe niečo iné. Počas nedeľňajšieho prenosu zvolili obleky z dôvodu, že to bol finálový večer. „Tancuje sa v tom dobre, nohavice sú voľné, tak to nikde netlačí,“ netajili chalani, ktorí túžia nahrať svoje DVD.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu