Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ospravedlnenka Markízy: Martinka z Talentu dostala cenu útechy!

Martinka Bobáňová s darčekmi. Zobraziť galériu (2)
Martinka Bobáňová s darčekmi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Plakať už nemusí! Talentované dievčatko s heligónkou - Martinka Bobáňová (6), je v siedmom nebi. Vysnívaný domček pre bábiky má konečne doma.

A smútok je preč. Šťastie z detských očí Martinky Bobáňovej opäť vyžaruje. Niet div! Od štábu programu Slovensko má talent dostala vytúžený dom pre bábiky. Markíza sa jej zrejme aj takýmto spôsobom chcela odvďačiť za trpkú rozlúčku so šou, kedy odišla z pódia po vyhlásení výsledkov prakticky nepovšimnutá. Pozornosť všetkých, vrátane moderátorov, sa v tých chvíľach sústredila na víťazov Old School Brothers.

Z nového darčeka má malá školáčka radosť. „Hneď ako prídem domov si darček rozbalím,“ neskrývala nadšenie talentovaná hudobníčka. „Pre Martinku je to oveľa väčšia satisfakcia ako samotné tri milióny,“ prezradil vzápätí hrdý otec. Pyšný je aj právom. Veď jeho dcéra skončila ako druhý najväčší talent na Slovensku a spomedzi jednotlivcov bola víťazom práve ona.

Jej nadanie chceli zrejme vyvážiť aj tvorcovia markizáckej šou, ktorí jej okrem samotného domčeka venovali aj výbavu k bábike: auto, kúpeľňu a záhradu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu