Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Autor svetového hitu: Päť obvinení z domáceho násilia... Verdikt súdu známy!

Donald Zobraziť galériu (2)
Donald

NEW YORK - Amerického speváka a hudobníka Dona McLeana, ktorý je autorom hitu American Pie, zbavili ďalších obvinení z domáceho násilia, ktorých sa mal dopustiť na svojej manželke Patrishi McLean. Prokurátor z okresu Knox v americkom štáte Maine pridal minulý týždeň k pôvodnému obvineniu ďalších päť.

Na pojednávaní, ktoré sa konalo v pondelok 22. februára, interpretov právnik uviedol, že jeho klient je nevinný vo všetkých bodoch obžaloby. McLean sa pritom na súde nemusel zúčastniť, keďže pôvodného obvinenia ho zbavili ešte začiatkom februára.

Autora hitu American Pie zatkli 18. januára v meste Camden v štáte Maine na základe obvinenia jeho manželky. Krátko nato ho však prepustili na kauciu, ktorá bola podľa portálu TMZ 10-tisíc dolárov. Jeho manželka vtedy podala žiadosť o vydanie súdneho zákazu priblíženia sa, avšak ako neskôr uviedol McKee, dvojica spor urovnala a zákaz onedlho zrušili. 

Donald "Don" McLean III. vydal prvý album Tapestry v roku 1970. Preslávil sa však až druhou štúdiovkou American Pie (1971), ktorá dobyla americký rebríček Billboard 200. Práve z tejto nahrávky pochádza aj rovnomenný hit, ktorý v roku 2000 prespievala Madonna. Hudobník vydal zatiaľ posledný radový album Addicted to Black v máji 2009. 

Hit neskôr prespievala aj Madonna

Viac o téme: Don McLean
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu