Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto poriadne prehnali: Slávny spevák s manželkou skončili kvôli manželskej hádke v cele

Paul Simon a Edie Brickellová Zobraziť galériu (10)
Paul Simon a Edie Brickellová (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Slávny spevák a skladateľ Paul Simon a jeho manželka Edie Brickellová dnes vypovedali pred súdom kvôli domácej hádke, po ktorej ich zadržala polícia. Pár dorazil na súdne pojednávanie ruka v ruke a sedemdesiatdvaročný Simon povedal, že išlo iba o menšiu hádku, k akým dochádza len výnimočne. Polícia však uviedla, že manželia boli počas výmeny názorov agresívni.

Incident sa podľa Simona odohral v sobotu večer v meste New Canaan v americkom štáte Connecticut v dome, kde spevák so svojou manželkou býva. Spevák súdu povedal, že išlo o bezvýznamnú hádku, a že sa obaja partneri rýchlo udobrili. "Dnes pôjdeme spoločne domov a budeme sa pozerať na nášho syna, ako hrá baseball," vyhlásil podľa agentúry AP Simon.

Polícia však trvá na tom, že išlo o prípad domáceho násilia a že pri incidente utrpeli obaja partneri drobné zranenia. "V okolí sú dobre známi, sú to veľmi milí ľudia," povedal dnes šéf miestnej polície Leon Krolikowski. "Je poľutovaniahodné, že k tomu došlo, my sme ich ale museli zadržať," dodal s tým, že obaja so zasahujúcimi policajtmi spolupracovali. Súd bol odročený na 16. mája a dvojica sa vrátila domov. Sudca konštatoval, že nevidí nutnosť zakazovať páru vzájomný kontakt.

Sedemdesiatdvaročný Simon je s štyridsaťosemročnou Brickellovou, tiež speváčkou, ženatý 22 rokov. Má s ňou tri deti. Simon, ktorý v roku 2003 získal hudobnú cenu Grammy za celoživotné dielo, sa preslávil predovšetkým vďaka spolupráci s pesničkárskym kolegom Artom Garfunkelom. Za ich najväčšie hity sú považované piesne The Sound of Silence, Mrs . Robinson, El Condor Pasa alebo Bridge Over Troubled Water.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu