Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Autor legendárneho Madonninho hitu: Rozvod po 30 rokoch manželstva!

Don McLean
Don McLean

CAMDEN - Americký hudobník Don McLean (70) sa po 30 rokoch manželstva rozvádza s Patrishou McLean. Fotografka podala žiadosť o oficiálne ukončenie ich zväzku vo štvrtok v meste Camden v štáte Maine.

Ako dôvody uviedla neveru, kruté a hrubé správanie a neprekonateľné rozdiely. Muzikantov právny zástupca Michael Asen odmietol spomínané dôvody a dodal, že jeho klient sa o manželku a rodinu dobre stará.

Autora hitu American Pie zatkli 18. januára v Camdene za domáce násilie na základe obvinenia jeho manželky. Krátko nato ho však prepustili na kauciu. Jeho manželka vtedy podala žiadosť o vydanie súdneho zákazu priblíženia sa, avšak neskôr dvojica spor urovnala a zákaz onedlho zrušili. Sedemdesiatročného speváka súd takisto zbavil všetkých obvinení z domáceho násilia. Patrisha McLean po manželovom zatknutí prezradila, že slávny rodák z New Rochelle v New Yorku má násilnícku povahu. Neskôr uviedla, že McLean "nie je monštrum a prežili spolu aj pekné roky". 

Donald "Don" McLean III. vydal prvý album Tapestry v roku 1970. Preslávil sa však až druhou štúdiovkou American Pie (1971), ktorá dobyla americký rebríček Billboard 200. Práve z tejto nahrávky pochádza aj spomínaný rovnomenný hit, ktorý v roku 2000 prespievala Madonna. Hudobník vydal zatiaľ posledný radový album Addicted to Black v máji 2009. 

Hit neskôr prespievala aj Madonna

Viac o téme: Don McLean
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu