Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kolaps Rozborila počas nakrúcania: Priamo pred očami generálneho riaditeľa!

Riaditeľ Markízy Mathias Settele chcel vidieť nakrúcanie relácie Vila Rozborila. Zobraziť galériu (9)
Riaditeľ Markízy Mathias Settele chcel vidieť nakrúcanie relácie Vila Rozborila.

BRATISLAVA - Opäť precenil svoje sily?! Vilo Rozboril (46) má v Markíze síce len jednu reláciu, no kvôli Modrému z neba cestuje po celom Slovensku. Dlhé nakrúcania, nedostatok spánku a nepravidelné stravovanie sa na jeho zdravotnom stave už v minulosti podpísali. Teraz k tomu všetkému pribudol aj stres vyplývajúci z neistej budúcnosti jeho programu. Generálny riaditeľ Matthias Settele (46) totiž v najlepšom prípade plánuje urobiť aspoň nejaké zmeny, ktoré by prispeli k okresaniu nákladov pri plnení snov. Z tohto dôvodu sa bol pred pár dňami pozrieť aj na výrobe štúdiovej časti programu. A práve vtedy moderátora podľa našich informácií zradil jeho organizmus a zosypal sa.

Je toho na neho priveľa?! Vilo Rozboril aj po nástupe nového generálneho riaditeľa Markízy zatiaľ pokračuje vo výrobe Modrého z neba. Na jeseň opäť nastúpil do kolotoča náročných nakrúcaní, ktoré ho pred dvomi rokmi priviedli až na nemocničné lôžko

Tento rok sa k tomu navyše pridali ďalšie stresujúce situácie, ako odvolanie jeho oficiálnej partnerky z vedúcej funkcie v televízii a neskôr prevalenie informácie, že pár už vlastne ani netvoria. V Záhorskej Bystrici sa medzitým objavil nový šéf, s ktorým musí moderátor rokovať o prežití svojej relácie. Náklady na jej výrobu sú podľa našich informácií príliš vysoké. A tak, aj keď Matthias Settele program zachová, jeho podoba sa môže výrazne zmeniť. 

V takomto neistom ovzduší sa Rozborilovi evidentne dýcha dosť ťažko. Podľa nášho zdroja totiž pred pár dňami musel kvôli zdravotným ťažkostiam prerušiť nakrúcanie v bratislavskom štúdiu. „Vilo skolaboval pri výrobe, musel si dať pauzu, aby mohol pokračovať. Stalo sa to, keď sa tam bol pozrieť nový riaditeľ,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Markizák zrejme precenil svoje sily. Za jeho vyčerpaním môžu byť podľa našich zistení stres a vysoký krvný tlak.

Detaily sme sa snažili zistiť od samotného Rozborila, ktorého sme kontaktovali s prosbou o vyjadrenie. „K pseudotéme nie. Majte sa,” reagoval na otázku, či môže prezradiť o tejto nepríjemnej udalosti niečo viac. Zároveň ale naše informácie o svojich náhlych zdravotných problémoch nepoprel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu