Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajná párty markizákov: Riaditeľ prekvapil poriadne pribratou postavou!

Mattihas Settele počas úradovania na Slovensku viditeľne pribral. Zobraziť galériu (15)
Mattihas Settele počas úradovania na Slovensku viditeľne pribral.

BRATISLAVA – Slovensko mu chutí! Rakúšan Matthias Settele (46) stojí na čele Markízy necelý rok. Z pozície generálneho riaditeľa televízie stihol urobiť viacero zmien a zapracoval aj na vzťahoch so svojimi zamestnancami. Dôkazom je napríklad grilovačka, na ktorej ich pred pár dňami pohostil. Šéf modro-žltej stanice však popri návale pracovných povinností pozabudol udržiavať svoje telo vo forme. Na podujatí sa totiž medzi markizákmi premával značne vypapaný.

V októbri to bude už rok, čo Rakúšan Matthias Settele prezval po Zuzane Ťapákovej riaditeľskú stoličku televízie Markíza. Hoci v súvislosti s týmito zmenami panovala v Záhorskej Bystrici spočiatku napätá atmosféra, na nové vedenie si markizáci pomerne rýchlo zvykli.

Televízny kolektív si v nedávnom rozhovore pochvaľoval aj samotný riaditeľ. „Som veľmi milo prekvapený. Sú tu ľudia, ktorí tvrdo pracujú a vždy sú ochotní priložiť ruku k dielu. Majú odvahu a idú za úspechom. Chcú byť tými najlepšími, pričom sa snažia neustále zlepšovať. Som rád, že som tu,” povedal pre topky.sk Settele.  

Odborník z Rakúska si je očividne vedomý toho, že kontakt so zamestnancami je dôležitý. A práve preto pred pár dňami usporiadal grilovačku, na ktorej markizákov pohostil. Počas príjemného teplého dňa sme v areáli televízie zazreli napríklad moderátorky Kvetu Horváthovú a Eriku Judínyovú, či šéfa spravodajstva Henricha Krejču.

Generálny riaditeľ rozdával úsmevy na všetky strany, no oveľa viac pozornosti pútala jeho pribratá postava. V porovnaní s fotografiami spred roka je totiž viditeľné, že nejaké to kilečko sa naňho nalepilo. Nuž, popri pracovných povinnostiach mu zrejme veľa voľného času na športové aktivity nezostáva.

Zábery z markizáckej grilovačky si môžete pozrieť v GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu