Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

A je to tu: Rakúšan zrušil Modré z neba!

Relácia Vila Rozborila pokračovať nebude. Rozhodol o tom riaditeľ Matthias Settele. Zobraziť galériu (4)
Relácia Vila Rozborila pokračovať nebude. Rozhodol o tom riaditeľ Matthias Settele.

BRATISLAVA - Dostali stopku! S koncom Zuzany Ťapákovej (51) v Markíze a s nástupom Matthiasa Setteleho (46) na stoličku generálneho riaditeľa boli spojené obavy o reláciu Vila Rozborila (46). Nielen preto, že moderátor bol vtedy oficiálne ešte manažérkiným partnerom. Išlo najmä o náklady, ktoré sú údajne až príliš vysoké. A majitelia televízie chcú šetriť. V uplynulých dňoch sa bol preto nový šéf pozrieť na nakrúcanie a následne vo štvrtok vyriekol ortieľ: Modré z neba v budúcom roku nebude!

Nedohodli sa! Matthias Settele nastúpil do Markízy s jasnou úlohou - okresať čo najviac náklady. Do hľadáčika si teda vzal aj pomerne drahú reláciu Modré z neba. Tej dokonca v tejto dobe aj vyprší zmluva. 

Vilo Rozboril sa teda musel pustiť do rokovaní o budúcnosti svojho „dieťaťa”. A tie evidentne nedopadli dobre. Televízia Markíza totiž poslala tlačovú správu o prerušení výroby. Jar 2014 bude bez Modrého z neba. „Ďakujem pánovi Rozborilovi a tímu Modrého z neba za skvelú prácu. Podarilo sa im nielen priniesť na televízne obrazovky mimoriadne úspešný formát, ale aj pomôcť množstvu ľudí. Tým bolo Modré z neba naozaj výnimočné. Navrhli sme pánovi Rozborilovi, aby pre Markízu pripravil novú veľkú šou,“ povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

Topky.sk v tejto súvislosti oslovili aj samotného Rozborila. „V tlačovej správe je všetko z ich strany. Ja zatiaľ na ich ponuku reagovať nebudem,” povedal nám moderátor. Z jeho slov je jasné, že so svojou reláciou sa lúči len veľmi ťažko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu