Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozboril v koncoch zo zrušenia Modrého z neba: Vilo, môžeš si za to sám!

Podľa našich informácií Vilo Rozboril príliš dlho naťahoval podpísanie zmluvy o ďalšom pokračovaní svojej relácie. Riaditeľovi došla trpezlivosť. Zobraziť galériu (4)
Podľa našich informácií Vilo Rozboril príliš dlho naťahoval podpísanie zmluvy o ďalšom pokračovaní svojej relácie. Riaditeľovi došla trpezlivosť.

BRATISLAVA - Skončil! Vilo Rozboril (46) musel po odvolaní Zuzany Ťapákovej (51) z Markízy tvrdo bojovať o budúcnosť svojej relácie, ktorej končí zmluva. Modré z neba však pred novým generálnym riaditeľom Matthiasom Settelem (46) neobhájil. Podľa našich informácií sa ich názory rozchádzali hlavne v otázke financií. Moderátor údajne všelijako kľučkoval, taktizoval a odďaľoval podpísanie novej zmluvy, len aby získal výhodnejšie podmienky. Jeho šéfovi však došla trpezlivosť a program o plnení snov z vysielacích plánov vyradil.

Definitívny odchod z Markízy?! Vilo Rozboril nastúpil do televízie v Záhorskej Bystrici koncom 90. rokov minulého storočia. Prešiel viacerými reláciami a posledných päť rokov sa venoval len Modrému z neba. Divácky úspešný projekt však úplne nepadol do oka novému riaditeľovi Matthiasovi Settelemu, ktorý prebral funkciu po Zuzane Ťapákovej. 

Novému vedeniu boli totiž tŕňom v oku náklady spojené s výrobou tohto programu. A keďže Vilovi zmluva na jeho dielo pomaly končila, muselo sa rokovať o novej. V tejto situácii sa teda preberala najmä finančná stránka veci. A rakúsky šéf samozrejme škrtal. 

Rozborilovi sa podľa našich informácií navrhované podmienky nijako nepáčili. A tak sa údajne snažil použiť všetky možné taktiky, ktoré mu napadli. „Vilo stále odďaľoval podpis zmluvy. Evidentne si myslel, že s tak sledovanou reláciou si to môže dovoliť a touto taktikou sa mu podarí zvýšiť objem prisľúbených peňazí,” tvrdí náš zdroj. 

Bohužiaľ, moderátor sa po dvoch mesiacoch prerátal. Settelemu totiž pri takomto jednaní došla trpezlivosť. Zjavne nemal v úmysle udržať Modré z neba na obrazovkách za každú cenu. Práve naopak. Vo štvrtok preto Markíza oznámila, že relácia sa na jar už na obrazovkách neobjaví. Namiesto toho televízia plánuje riešiť prípady sociálne slabších rodín či zdravotne postihnutých ľudí prostredníctvom svojej nadácie.

Vilo Rozboril týmto rozhodnutím prišiel o jediný televízny projekt, v ktorom sa objavoval. V Záhorskej Bystrici mu síce ponúkli prácu na novej šou, no z tejto náplaste podľa všetkého nie je príliš nadšený. „Ja zatiaľ na ich ponuku reagovať nebudem,” povedal nám krátko po oznámení o konci Modrého z neba. Zdá sa, že je na Markízu poriadne naštvaný, a tak sa môže stať, že tam nadobro skončí.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme zisťovali, či by v Jojke mali záujem o spoluprácu s Vilom Rozborilom na nejakom podobnom projekte. „Zatiaľ sa k tomu nebudeme vyjadrovať,” reagovala PR manažérka televízie Lucia Kulihová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu