Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Víťaz talentu Atai oklamal Slovákov aj Čechov: Premrhal celú výhru, je na mizine!

Atai Omurzakov už zo svojej výhry nemá ani cent. Dokonca sa vraj ešte viac zadĺžil. Zobraziť galériu (8)
Atai Omurzakov už zo svojej výhry nemá ani cent. Dokonca sa vraj ešte viac zadĺžil.

BRATISLAVA - Bez peňazí a na dne! Atai Omurzakov (22) v novembri ohuroval v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent divákov spod Tatier a spoza rieky Morava. Tanečné kreácie očarili jeho priaznivcov natoľko, že sa stal absolútnym víťazom relácie. Nezískal však len obdiv, ale aj rozprávkovú výhru v podobe 100 000 €. Ako však najnovšie vysvitlo, iba pár mesiacov po vyplatení sumy všetky peniaze premrhal a skončil na mizine.

Podľa informácií českého portálu superspy.cz chcel mladík usporiadať medzinárodnú tanečnú šou veľkolepých rozmerov. To sa síce javí ako skvelý nápad, lenže ako organizátorskú krajinu si vybral rodné Kirgizsko. A to nemal robiť. Nepodarilo sa mu zohnať dostatočné množstvo sponzorov, ktorí by do projektu v tomto štáte investovali. Z projektu preto nakoniec zišlo.

Atai však do tanečnej súťaže investoval ešte v jej začiatkoch. Vrazil do toho vraj celú výhru v podobe 100 000 €, ale aj o celoživotné úspory v hodnote 160 000 €. Keď sme v televízii Joj zisťovali, čo urobil s peniazmi, konkretizovať nám to nevedeli. Jediné, čo nám potvrdili, bolo, že peniaze už dávnejšie odišli na jeho účet.  „Víťazovi druhej série šou Česko Slovensko má talent Ataiovi Omurzakovovi bola jeho finančná výhra vyplatená. Ohľadom cesty do Las Vegas sa stále dolaďujú detaily,“ znie oficiálne stanovisko z Koliby.

Paradoxné na celej veci je, že krátko po víťazstve Atai vyhlasoval, že s výhrou naloží úplne inak. „Polovicu dám svojej mame a polovicu tým, ktorí to potrebujú,“ tvrdil v online rozhovore na topkách pár dní po tom, čo zvíťazil v šou Česko Slovensko má talent. Ako však vysvitlo, opak bol pravdou. 

V súvislosti s jeho účinkovaním v šou a samotným víťazstvom však treba podotknúť, že ešte počas vysielania programu sa diváci rozdelili na dva tábory. Jedni totiž chceli, aby bol najväčší talent zvolený spomedzi Čechov alebo Slovákov. Skrátka, aby výhru nezískal cudzinec z Kirgizska. Iní však boli názoru, že by mal zvíťaziť najväčší talent bez ohľadu na národnosť. Esemeskujúci diváci rozhodli tak, ako chceli. Ako sa však ukázalo, hoci má Atai bezpochyby nadanie na tanec, v podnikaní mu to nejde. Uvidíme, ako budú diváci postupovať pri voľbe tretieho víťaza v talentovej šou, ktorú televízie Joj a Prima plánujú spustiť už na jeseň.

Tip: Pozrite si program televízie JOJ a Prima na dnešný večer. Nájdete ho na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu