Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nešťastie počas nakrúcania: Dejdarovu tvár zaliala krv!

Po jednom z vystúpení zaliala tvár Martina Dejdara krv. Zobraziť galériu (26)
Po jednom z vystúpení zaliala tvár Martina Dejdara krv.

BRATISLAVA - Na kastingu do súťaže Česko Slovensko má talent spôsobil jeden zo súťažiacich zranenie porotcovi Martinovi Dejdarovi (47). Vystúpenie totiž nevyšlo uchádzačovi podľa predstáv - počas svojho čísla nechtiac udrel bičom zabávača do tváre. Ten sa okamžite chytil za ústa a pomedzi ruky mu tiekla krv. Toto však nie je jediná nepríjemná skúsenosť, ktorú si herec z výberových kôl odniesol.

Počas nakrúcania tohtoročného Talentu potreboval Martin Dejdar viackrát pomoc lekárov. Porotca si napríklad pri jednom čísle rozbil o hlavu pohár a začal jesť sklenené črepy. Myslel si, že ide o cukrovú napodobeniu. Bolo to však skutočné sklo! Šoumen preto skončil v nemocnici. 

Ďalšie zranenie mu spôsobil sebavedomý súťažiaci. Ten chcel pomocou biča vytiahnuť hercovi z úst cigaretu. V upútavke ale tento výstup nevyzerá práve podarene. Dejdar sa totiž okamžite chytil za tvár a pomedzi ruky mu tiekla krv.

Topky.sk zisťovali k týmto hrozivým číslam viac. Jojka však zatiaľ všetko drží pod pokrievkou. „Množstvo vystúpení bolo naozaj nebezpečných a hrozivých. Pri niektorých asistovali súťažiacim aj členovia poroty. To, či vyviazli bez zranení, sa diváci dozvedia pri sledovaní šou Česko Slovensko má talent, ktorá štartuje v nedeľu,” povedala nám PR manažérka Perla Žinčíková.

V súvislosti s nebezpečnými scénkami treba podotknúť, že jedna z najnapínavejších sa odohrala v Brne. Súťažiaci sa totiž rozhodol z riadnej výšky skočiť do malého detského bazénika. Evidentne sa snažil napodobniť rekordmana Darrena Taylora, ktorý v roku 2011 urobil tento pokus z 11-tich metrov. Na rozdiel od Američana však po dopade českého odvážlivca mali záchranári pohotovosť.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu