Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pribratý a opäť na mizine: Atai sa vrátil do Talentu, aby ho zachránili Slováci a Česi!

Atai Omurzakov sa v roku 2011 stal víťazom Česko Slovenského talentu. Rozprávkovú výhru už však minul. A tak chce najnovšie v šou opäť zabodovať. Zobraziť galériu (6)
Atai Omurzakov sa v roku 2011 stal víťazom Česko Slovenského talentu. Rozprávkovú výhru už však minul. A tak chce najnovšie v šou opäť zabodovať.

BRNO – Nestačilo mu?! Atai Omurzakov (23) sa v roku 2011 stal víťazom druhej série Česko Slovenského talentu. A to aj napriek tomu, že bol cudzincom. Príbeh o kirgizskom tanečníkovi z chudobných pomerov dojal mnohých divákov, ktorí mu výhru v podobe 100 tisíc eur dopriali. Mladík sa ale z peňazí dlho netešil. Krátko po víťazstve totiž všetko minul. Rozhodol sa preto skúsiť šťastie znova. Keď dorazil na tohtoročné kastingy do pripravovanej šou, mnohých tým prekvapil. A to nielen pribratou vizážou, ale aj vybieleným kontom. Mladík sa netají tým, že pomoc očakáva práve od nás.

Nečakaný návrat! Televízie Joj a Prima sa v týchto dňoch naplno venujú prípravám na štvrtý ročník úspešnej šou Česko Slovensko má talent. Kastingy prebiehali vo viacerých mestách a zúčastnilo sa ich množstvo šikovných súťažiacich. Návštevníci brnianskeho divadla ale zostali v poriadnom šoku, keď sa pred porotu odborníkov postavil Atai Omurzakov, ktorý zvíťazil v druhom ročníku súťaže.

Prítomnosť mladého tanečníka bola prekvapivá najmä preto, že už zhruba 2 roky o ňom nebolo vôbec počuť. Na topkách sme vás v minulosti informovali, že Atai svoju výhru premrhal vo veľmi krátkom čase, čím sa netají ani v súčasnosti. „Peniaze som už minul. Časť som daroval maminke a časť išla do mojej tanečnej školy, ktorú som viedol a venoval jej maximum svojho času,” prezradil Omurzakov v rozhovore pre český denník Aha!.

Mladík taktiež otvorene priznal, že v súčasnosti znovu pociťuje finančné suchoty. Aj to bol zrejme dôvod jeho nečakaného návratu. Či sa Atai zúčastnil kastingov opäť ako súťažiaci, alebo sa chcel iba svojim priaznivcom pripomenúť, tvorcovia projektu zatiaľ neprezrádzajú. Isté však je, že kirgizský tanečník si od svojej prítomnosti u nás veľa sľubuje. „Budem vystupovať v Čechách a na Slovensku. Tu ma predsa len pozná viac ľudí,” uzavrel Omurzakov. Otázkou však je, či po dvojročnej prestávke bude ešte niekto mať o pribratého tanečníka vôbec záujem...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu