Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Víťaz Talentu Pavlusík mesiac a pol po výhre: Ani pes po ňom neštekne!

Na Jozefa Pavlusíka sa po mesiaci a pol od víťazstva akosi zabudlo. Zobraziť galériu (6)
Na Jozefa Pavlusíka sa po mesiaci a pol od víťazstva akosi zabudlo.

BRATISLAVA – Čakal úspech, prišlo sklamanie! Pre amatérskeho speváka Jozefa Pavlusíka malo byť víťazstvo v šou Česko Slovensko má talent obrovskou príležitosťou na to, aby rozbehol kariéru. V čase výhry sa na nezáujem o svoju osobu sťažovať rozhodne nemohol. Necelé dva mesiace od skončenia súťaže je však všetko inak. Mladíkov život sa vrátil do starých koľají – žiadne poriadne peniaze, žiadne veľké vystúpenia.

Zabudlo sa na neho! Jozef Pavlusík si získal sympatie Čechov a Slovákov zhruba pred dvoma mesiacmi, keď sa mu podarilo uspieť v talentovej šou. Mladík sa už vtedy vyznačoval skromnosťou a jednoduchosťou, na ktorú však v súčasnosti zrejme poriadne dopláca. Po tak krátkom čase od veľkého triumfu totiž obrovský humbug okolo jeho osoby výrazne opadol.

Ako sme sa z mladíkovho okolia dozvedeli, príliš veľký osoh z výhry v medzinárodnej súťaži nemá. Svedčí o tom aj fakt, že po skončení šou ho nebolo vidno na žiadnom prestížnom podujatí či koncerte. Skrátka,  nie je o ňom vôbec počuť. Keď sme Jozefa v súvislosti s kariérou oslovili, jeho reakcie boli všeobecné a značne neurčité. „Nejaké koncerty boli, nejaké sú, nejaké budú,“ povedal vyhýbavo Pavlusík.

Z nášho rozhovoru vyšlo tiež najavo, že doposiaľ nemá za sebou žiadne veľké akcie. „Skôr len také menšie vystúpenia. Napríklad v rámci večierkov po hoteloch a tak,“ dodal spevák, ktorý účinkoval napríklad na jednej z diskoték v rámci párty s latino tematikou. Vlastného koncertu sa doposiaľ nedočkal.

Ružovo to pre víťaza talentovej súťaže nevyzerá ani v otázke vlastného hudobného projektu. Aj tu sme sa totiž dočkali len neurčitých vyhýbavých reakcií. „Riešim nejaké veci ohľadom nejakých nahrávok, ale ešte to nie je aktuálne. Všetko je momentálne v štádiu riešenia,“ poznamenal Pavlusík, o ktorého sa ľudia príliš nezaujímajú ani na Facebooku. Napríklad v porovnaní s niektorými postavičkami z rôznych reality šou má podstatne menej fanúšikov.

„Ja som sa nikdy netajil tým, že to nerobím pre peniaze. Robím hudbu zo srdca. A účasť v súťaži ma posunula určite ďalej. Mám iné priority. Pracujem na sebe a od septembra sa chystám do školy,“ zhodnotil svoj profit z víťazstva Jozef. Ten podľa našich informácií stále nemá k dispozícii finančnú výhru zo súťaže a o plánovanej ceste okolo sveta, ktorú mal taktiež dostať za odmenu, zatiaľ vôbec nič netuší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu