Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Divoká oslava Plačkovej z Hotela: Nohavičky dole, prsia von!

Zuzana a Niki sa naozaj odviazali. Prišlo na rad aj obnažovanie. Zobraziť galériu (15)
Zuzana a Niki sa naozaj odviazali. Prišlo na rad aj obnažovanie.

BRATISLAVA - Neviazaná zábava! Zuzana Plačková (21) pred pár dňami oslavovala svoje narodeniny. Keďže na večierku nechýbali ani jej kolegovia zo šou Hotel Paradise, o rozruch bolo postarané. Všetci si pripomenuli večery, ktoré strávili v Dominikánskej republike chľastaním a tancom. Alkohol aj teraz tiekol potokom. Nečudo, že si blondínka nakoniec rovno pred objektívom fotoaparátu stiahla nohavičky. Jej kamarátka Nikol Trojanová (21) zas obnažila hornú časť svojho tela.

O rok staršia! Playmate Zuzana Plačková v týchto dňoch dovŕšila 21 rokov. A patrične to aj oslávila v jednom z bratislavských podnikov. Spoločnosť jej robili ďalší súťažiaci z Hotela Paradise, a tak išlo o poriadne divoký večierok. Veď v Dominikánskej republike mali dosť času na trénovanie podobných žúrov.

„Bolo to úplne super. Nič sme neriešili, proste sme sa len bavili,” povedala nám na adresu svojej oslavy blondínka. Tá takmer celý večer strávila po boku Nikol Trojanovej, s ktorou sa kamarátila už počas pobytu vo vile na brehu oceána.

Dievčatá si párty naozaj užívali. Čo-to popili a nakoniec skončili obnažené. Niki s holými prsiami a Zuzana si dokonca stiahla nohavičky. „To už ani neviem, ako vzniklo,” okomentovala pikantný záber Plačková. „Blbli sme, boli sme opité, už si to naozaj nepamätám,” priznala playmate. Našťastie, divoké slečny zostali pri pomerne decentnej nahote a svoje intímne poklady si pred objektívom fotoaparátu zakryli rukami.

Tip: Pozrite si Hotel Paradise na JOJke. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu