Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Víťazka Hotela Paradise Nela: Intrigy aj na finále!

Víťazka Hotela Paradise Nela Slováková si truhlicu s výhrou prebrala od moderátorky Martiny Gavriely. Zobraziť galériu (29)
Víťazka Hotela Paradise Nela Slováková si truhlicu s výhrou prebrala od moderátorky Martiny Gavriely.

BRATISLAVA - Koniec po 89 dňoch! Po štvrtkovom semifinále prišlo v piatok konečné zúčtovanie v šou Hotel Paradise. V štúdiu sa ocitli šiesti súťažiaci - Nela Slováková, Nikol Trojanová, Lenka Koňuchová, Michal Rockwood, Martin Klušák a Viktor Valenta. A rovnako, ako v Dominikánskej republike, ani v samotnom finále neplnili žiadne úlohy. V čakaní na divácke esemesky nakoniec zvíťazila Nela Slováková (21).

Vo štvrtok sa počet finalistov Hotela Paradise zmenšil o polovicu. Do úplne posledného boja o 50 tisíc eur postúpili piati Česi a jedna Slovenka. Z dievčat sa v piatok mohli aspoň chvíľu na výhru tešiť Nikol Trojanová, Nela Slováková a Lenka Koňuchová. Z mužov mali šancu Viktor Valenta, Martin Klušák a Michal Rockwood. 

Po 89 dňoch ležania na pláži, intrigovania a žúrovania ani finále neprinieslo iný typ súťaženia. Diváci sa mali rozhodnúť na základe zhrnutia pocitov z celej súťaže a odpovedí na otázok, ktoré súťažiaci dostávali od moderátorky Petry Poláčikovej. Škandalózna Martina Gavriely sa občas prihovorila len zo zákulisia. 

Poradie na začiatku večera vyzeralo takto: Nela, Viktor alias Gino, Nikol alias Niki, Michal alias Rocky, Martin a na chvoste Slovenka Lenka. Tej sa nezmenené poradie stalo neskôr osudným a ako prvá sa dozvedela, že šancu na víťazstvo stratila. 

V ďalšom priebehu moderátorka prezradila, že medzi ženami stále vedie Nela a medzi mužmi Viktor. Obaja mali možnosť vybrať si k sebe ďalšieho človeka. Takto vyšachovali z hry Martina. Slováková totiž siahla po Rockym a Valenta si vybral svoju momentálnu životnú partnerku Nikol. 

V tom najužšom finále nakoniec skončili práve pôvodní lídri. Tí si pritom absolútne neboli sympatickí. Brnianka, známa svojimi intrigami, mala dokonca v priebehu finále ironické poznámky na úprimnosť svojho kolegu. Zrejme tým chcela ľudí odradiť od posielania hlasov na jeho konto. Nezabudla ani podotknúť, že je rada, že nad ním vedie v priebežnom poradí. 

V tom momente bola blondínka ešte nervóznejšia než predtým. Nad nenávideným rivalom chcela stoj čo stoj vyhrať. Nakoniec sa jej to aj podarilo a svojich vysnívaných 50 tisíc získala. „Srdce mám niekde v krku a teraz je to ešte horšie, keď musím udržať túto hrozne ťažkú truhlicu,” povedala bezprostredne po vyhlásení svojho mena. 

Vtipným momentom bolo, keď jej moderátorky ponúkali s pokladom pomoc. Blondínka si truhličku tisla k sebe a rýchlo ju odťahovala z dosahu Martiny Gavriely. Vyhraté peniaze jej evidentne rýchlo prirástli k srdcu. Počas večera sa dokonca odmietla vyjadriť k tomu, či by sa s finálovým partnerom Rockym o ne podelila. Zrejme za to mohla poznámka Poláčikovej, podľa ktorej by súťažiaci museli záväzok v prípade výhry naozaj dodržať. Zvyšní finalisti sa však aj napriek tomu vo svojich odpovediach dokázali istej sumy vzdať.

Vyjadrenia Nely Slovákovej:

„Bolo tu málo ľudí, čo mi niečo dali.

„Vďaka Niki nie som taká arogantná a panovačná.

„Ľutujem sex s Leom.

„Ja som 50 tisíc ešte nevyhrala, tak sa  s nimi deliť nemôžem, odpoveď zo mňa nedostanete.

„Som strašne šťastná, že som porazila Viktora.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu