Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Playmate Plačková a krásky z Hotela v bikinách: Rozpália každého!

Lívia Cirmanová (vľavo), Zuzana Plačková (hore) a Niki Trojanová predviedli dokonalé postavičky. Zobraziť galériu (29)
Lívia Cirmanová (vľavo), Zuzana Plačková (hore) a Niki Trojanová predviedli dokonalé postavičky.

BRATISLAVA – Polonahé telá, zmyselné pózy! Súťažiace z jojkárskej šou Hotel Paradise sa na televíznych obrazovkách pravidelne pretŕčali odeté len v úsporných plavkách. Preto im nerobilo problém pochváliť sa svojimi krivkami aj na bratislavskej Magio pláži, kde si nedávno užívali slniečko a piesok. Pri pohľade na playmate Zuzanu Plačkovú (21) a ostatné sexi krásky boli všetci okoloidúci páni nadšení.

Dievčatá, ktoré sa objavili v šou Hotel Paradise, sa môžu pochváliť ukážkovými postavičkami. Hoci si počas svojho pobytu v exotike dopriali jedlá od výmyslu sveta a niektoré sa troška vypapkali, na šarme im to neubralo. Potvrdili to aj nedávno, keď spoločne s mužskými kolegami šantili na pláži pri Dunaji.

O rozruch sa postarali najmä playmate Zuzana Plačková a Nikol Trojanová. Druhá spomínaná je označovaná za najkrajšiu súťažiacu. V promenáde v plavkách však nezaostávala ani jej sestra Daniela. S objektívom fotoaparátu si tiež dokonale rozumela Bratislavčanka Lívia Cirmanová, ktorá pózovala ako skutočná profesionálka.

Okrem dievčat sa na Magio pláži objavili aj mužskí súťažiaci, ktorí potešili prítomné dámy. Fotografie krások a svalovcov v plavkách nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu