Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Divočina na žúre: Plačkovej obchytkávali silikóny, Komorová v starých šatách!

Zuzana Plačková (vľavo) si nechala obchytkať prsia, Nikola Komorová (vpravo) prišla na párty v šatách, ktoré sme už na nej videli. Zobraziť galériu (21)
Zuzana Plačková (vľavo) si nechala obchytkať prsia, Nikola Komorová (vpravo) prišla na párty v šatách, ktoré sme už na nej videli.

BRATISLAVA – Litre alkoholu a neviazaná zábava! Piatkový večer sa pre vyradených súťažiacich z Hotela Paradise niesol v znamení bujarej párty. Spoločne to poriadne roztočili na istej bratislavskej diskotéke. Obrovským lákadlom pre prítomných pánov boli bujné prsia Zuzany Plačkovej (20). Blonďavá playmate si pozornosť náležite užívala, a tak sa im bez okolkov nechala obchytkať. Medzi jojkárskych finalistov sa votrela aj farmárka Nikola Komorová (20), ktorá sa s výberom svojho outfitu príliš nepotrápila.

Zuzana Plačková bola spoločne s ostatnými vyradenými súťažiacimi z Hotela Paradise hosťami piatkovej relácie Noc v raji. V štúdiu na bratislavskej Kolibe si zaspomínali na svoj pobyt v Dominikánskej republike. Zhruba o jednej hodine po polnoci sa presunuli do bratislavského klubu, kde boli ihneď stredobodom pozornosti.

Na párty tiekol alkohol potokom a súťažiaci predvádzali na parkete poriadne vášnivé tance. Zuzana Plačková si užívala hlavne spoločnosť playboya Lea Beránka, ktorý neodolal a poťažkal si jej vylepšené prednosti.  „Poviem vám, že tak, ako sa cítim teraz, som sa necítila asi 2 roky. Akože veľká vďaka ľuďom, čo ma úplne zničili,“ okomentovala piatkový večer blondínka vo svojom profile na sociálnej sieti.  

Medzi jojkárskych finalistov prekvapivo zavítala aj Nikola Komorová. Tá sa zviditeľnila účasťou v statkárskej šou Farma, ktorú vysiela konkurenčná televízia Markíza. Hoci tmavovláska dokonale dbá o svoj imidž, v piatok si na ňom nedala príliš záležať. Na párty sa totiž objavila v rovnakom outfite, v akom sa nedávno predviedla na narodeninovej oslave playmate Andrey Járovej.

Ktorý pár z Hotela Paradise sa vám najviac páči? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu