Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmárka Frčková sa nekašle: Neskutočne dourážala Haklovú!

Vyradená farmárka Lucia Frčková je online. Zobraziť galériu (8)
Vyradená farmárka Lucia Frčková je online.

BRATISLAVA – Najprv zranenie, potom vyhadzov! Počas sobotňajšieho duelu vyzvala Gabriela Bullová (29) do súboja Luciu Frčkovú (27). Tá prehrala obe disciplíny a musela sa so šou rozlúčiť. Po vyradení prišla na online rozhovor do topiek. V odpovediach na zvedavé otázky čitateľov nešetrila kritikou na kolegyňu zo statku Moniku Haklovú. Na súperke nenechala nitku suchú. Vyjadrila sa o nej, že je to falošná, intrigánska a psychopatická krava.

Počas sobotňajšieho duelu ukázala Gabriela Bullová, ako veľmi chce v súťaži zostať. Do súboja si totiž vybrala zranenú Luciu Frčkovú, čo bol z jej strany menší podraz. No aj samotná blondínka nesie na ramenách časť viny za neúspech. Zavarila si totiž tým, že prakticky vôbec neštudovala almanach. A tak nemala v disciplínach veľa možností na výber. Pri pílení dreva podľa očakávania prehrala a nezvládla ani prekvapenie, ktorým bolo ťahanie vína zo suda do pripravených nádob. Po týchto dvoch dueloch bolo jasné, že z Farmy musí odísť.

O svojom živote na statku porozprávala v online rozhovore, ktorý absolvovala v pondelok na topkách. Okrem iného v ňom prezradila, čo cíti k finalistovi Adamovi Kováčovi a tiež priblížila dôvody, kvôli ktorým nenávidí Moniku Haklovú.
 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

07.05.2012 10:10 - otázka od Ladislava
Ahoj Lucia.Radi sme ťa na farme pozerali,ale ma sklamalo,že si sa zaľúbila do 23-ročného arogantneho Blavaka,ktorý ma neuctu k ženam,slovník pod uroveň...,o takeho by som si ani bicykel neoprela,a pritom maš doma partnera a deti.To ma trochu sklamalo.Priali sme to tebe,ale škoda,že to tak dopadlo.
tak kazdy ma iny nayor ja ho vnimam uplne inak...dakujem vam ya otazsky a drzte sa papa
07.05.2012 10:08 - otázka od Katka
Ahoj Lucia. Som strašne nešťastná, že si vypadla, držala som ti palce. Jedna malá otázočka, máš rada Adama tak ako on teba? Myslíš že by ste vedeli spolu žiť? Určite to vyriešiš. Dúfam že všetko dopadne dobre
jej dakujem pekne a ano mam rada adama urcite..vsetko sa vyriesi
07.05.2012 10:07 - otázka od Denis
Ahoj Lucia mne si sa vo Farme veľmi pačila ale je škoda že si už vypadla, od Gabiki to nebolo pekne že si vybrala prave teba ked si mala to zranenie, a prajem ti veľa štastia a aby sa ti zahojilo to tvoje zranenie.
dakujem velmi pekne naozaj aj tebe vela stastia
07.05.2012 10:06 - otázka od Aja
Ahoj, išla by si znova na farmu?
ano isla
07.05.2012 10:05 - otázka od Zuzana
Ahoj, nebolo ti blbé, že máš dve deti doma a flirtuješ s Adamom? A ešte k tomu sa tváriť, že je to len kamarátstvo?
Nebolo.A co maju moje deti spolocne s tymito vecami nechapem
07.05.2012 10:03 - otázka od kokos
já vím že je to chat o vás s vámi ale nedá mi nezeptat se --je Adam (jak mi 4eši říkáme)takový cíťa(uplakánek)nebo je to součást hry a bebrnkalo vám na nervy že jsteho kolikrát muselauklidňovat?Děkuji.
Adan je srdecny a uprimny ked mu je smutno place ked je vesely smeje sa ale uplakany nie je vobec mi nevadilo ked som ho ukludnovala na to som tam bola [pre neho aby sa mal o koho opriet lebo tam to clovek potreboval
07.05.2012 10:02 - otázka od Rene
Ako to zranenie na ruke?
v pohode uz sa to lieci bude to dobree
07.05.2012 10:01 - otázka od januš
ahoj lucka,veľmi som ti želala vyhrať.čo myslíš ako to celé dopadne?komu by si dopriala výhru?
momentalne z ludi ktori tam su adamovi a radkovi
07.05.2012 10:01 - otázka od Mišik
Ahoj lucka. Ja ti len chem povedať že si úplne super osoba. Bola si tam jedina baba ktorá tam makala stále. Strašne som ti držala palce škoda že si vypadla. A to čo bolo medzi tebou a adamom je úplne tvoja vec pretože nikto nevieme čo si tam prežívala. Prajem ti všetko len to najlepšiee v živote:)A nevšímaj si ostatné blbé reči len ti závidia:)
jeej dakujem krasne za podporu
07.05.2012 10:00 - otázka od Greta
Lucka neľutuješ účasť na farme,kvôli tvojim deťom a tvojmu partnerovi?Veď vzťah je o dôvere nenarušilo ti to tvoj rodinný život?? Nenechala si to ty trochu ďaleko zájsť? stálo ti to za to.ďakujem za odpoved.
urcite ze takato vec ti narusi zivot uplne ale ja nelutujem nic co som urobila
07.05.2012 09:59 - otázka od Katka
Ahoj Lucka, ako sa ti vracalo do realneho zivota, uz si pomaly zvykas? Chcela by som ti napisat, ze si nam bola vsetkym sympaticka a bola si jednym z dovodov, preco sme pozerali Farmu - z toho, ako ti ludia nakladaju si dufam moc nerobis - to sa velmi tazko chape, ked je clovek v uzavretej spolocnosti v extremnych podmienkach.... Mne si pripadala rozumna a velmi som ti fandila. A dilemou terajsi partner a Adam by som pockala ... daj tomu trosku cas a po spravne rozhodnutie potom budes vediet urobit. Good luck!
dakujem velmi pekne a z nakladania od ludi si naozaj nic nerobim
07.05.2012 09:57 - otázka od Lenka
Ahoj Luci bola si velmi milá a zlatá bolo vidiet, že ta to na farme bavilo... Nič sa ti nehnusilo všetko si v pohode spravila... A vztahy na farme ? To je v vždy tak kde je vela roznych ludi ,každý sme nejaký.. Držíím ti/vám palce či už s Adamom alebo priatelom.. Ešte malá otázka ako sa volajú tvoje detičky a kolko majú ročkov.. pozdravujem pekný den ..lenka
Brooklyn Tobias Jozef a Sherry Moon Luca
07.05.2012 09:56 - otázka od eli
obdivujem ťa,že vôbec si si niečo začala s Adamom,pretože tak ako hovoríš o Evičke, tak aj on je taký, kam vietor tam plášť a ešte je k tomu drzý a najmúdrejší na svete. Nemá k ničomu úctu,hlavne k ženám. Staršie ženy uráža a Ty si mu naletela. Najprv ťaha s Nicolou,potom sa boskáva s Evou a nakoniec miluje Teba. To si fakt naivná.
pise sa kam vietor tam plaz>DD
07.05.2012 09:54 - otázka od Veronika
Ahoj Lucka. Je mi veľmi ľúto, že si vypadla. Bola som presvedčená o tom, že budeš posledná baba na farme. Myslela som si, že vyhrá Tomáš, Adam bude 2. a ty budeš 3. Nezaslúžila si si vypadnúť a už vôbec nie za takýchto okolností.Už 2 týždne za sebou som plakala. Najprv kvôli Tomášovi, ktorého som mala najradšej a teraz kvôli tebe. Viem, je to blbé plakať kvôli cudzím ľuďom, ktorých ani nepoznám, ale prišlo mi ľúto. Keď som videla teba, Adama a Evku ako tam plačete, tak koniec. To sa už nedalo vydržať a začala som aj ja. Je mi veľmi ľúto aj Adama, netuším ako to tam zvládne. Už odišla Nika, Tomáš a teraz aj ty. Zostala mu tam už len Evka. Musím priznať, že keď som videla upútavky na farmu, tak vás tam s Jankou vykresľovali hrozne. Opisovali vás tam úplne nemožne a ty taká vôbec nie si. Viem, nepoznám ťa, ale za tých 9 týždňov si sa ukázala ako správna žena so srdcom na pravom mieste. Ako chceš udržiavať vzťah s Adamom, keďže bývate od seba ďaleko? Stretla si sa s niektorými vypadnutými z farmy, odkedy si opustila Súťaž? Stretla si sa alebo sa chceš stretnúť s ľuďmi z prvej farmy? Lucka, prepáč za tú dlhú správu. Prajem ti len to dobré do života :)
je to v pohode rada citam dlhe prijemne spravy si velmi mila nezamyslam sa ako ma vykresluju ja som aka som a viem to,s adamom sa urcite budeme stretavat stretavam sa aj s vypadnutymi a ak z prvej farmy urcite.vsetko dobre prajem
07.05.2012 09:50 - otázka od Simona
Ak sa dáš dokopy z Adamom tak vám držím palce!!!!
dakujemeeeee
07.05.2012 09:50 - otázka od lenča
cauky Lucka,škoda celka ze si vypadla :/ ale zivot ide dalej..a prajem ti len to najlepsie,nech sa ti darí...a na neprajnikov a negativne komenty kašli,ludia vedia kydat na inych ale nie na seba,si fajn :)
dakujem velmi pekne a asi presne takto to beriem...si mila dakujem
07.05.2012 09:49 - otázka od tinuska
Ahoj Lucka, strasne nas mrzi, ze si vypadla bola si super, mam otazku co sa chystas robit po farme, a ozaj bola Monika az tak intriganka ako sa javila na obrazovke? drz sa pa
dakujem za podporu a ano monika je falosna a intriganka este horsia ako sa javila
07.05.2012 09:48 - otázka od Mončiči
už vidím ako sa Adam tá dokopy z Evou keď ty si odišla však on tam chce každú raz Nika,raz ty trápny je už!!!
a co zavidis ze si tam nebola ty??....DDDDD
07.05.2012 09:47 - otázka od ja
ako ste zobrali to, že roman monu najprv bonzol a potom ju dal za farmárku?
tak zobrali sme to v pohode to je proste roman plnyyy prekvapeni ale jasne ze sme mali chvilu na neho aj nervy
07.05.2012 09:45 - otázka od miselko
co na Adama hovori tvoj priatel???
ze je v pohode
07.05.2012 09:44 - otázka od Emma
Ahoj Lucka! Zo vsetkych bab na farme som drzala palce najviac tebe, preto skoda, ze si vypadla a to celkom zbytocne (to iste sa da povedat aj o tomasovi). Ako si ale predstavujes pokracovanie vztahu s Adamom? Adam je mladsi, vyzera byt do teba mladicky nerozvazne zamilovany a ty mas predsa rodinku a deti.
dakujem tak asi to tak malo byt a ci je adam nerozvazne zamilovany to je otazska asi skor na neho
07.05.2012 09:39 - otázka od Sima
Ahoj,nebude ti teraz vadiť že keď pôjdeš po meste a že sa ľudia budú a teba dívať alebo sa budú chcieť s tebou odfotiť alebo podpis nebude to pre teba otravné?
je to prijemne ale urcite budu aj dni kedy nebudem mat dobru naladu ale ja si vazim kazdeho fanusika takze s radostou sa odfotim aj podpisem
07.05.2012 09:37 - otázka od lara
Ahoj Lucia. Neľutuješ že si sa prihlásila do Famy? Lúbiš Adama tak ako on teba? Prajem ti aby si sa rozhodla čo najlepšie.
nelutujem ani sekundu ze som sa prihlasila a ano
07.05.2012 09:37 - otázka od Betka
čo prvé si urobila keď si prišla domov?
objala svoje deti
07.05.2012 09:36 - otázka od Jessica
Ahoj chcem ti povedať že som ťa mala z celej Farmy najradšej teraz už neviem na čo to budem pozerať a chcem sa spýtať Vieš si predstaviť že s Adamom vytvoríte pár aj po Farme? Pozdravujem Teba aj deti :)
dakujem velmi pekne a co bude po farme\..dufam ze vsetko dobre a ako ma byt vsetko sa dozviete v pravy cas
07.05.2012 09:34 - otázka od Mio
cau , sledujes na diskusiách ako ta velmi vela ludi posiela s Adamom do p.. . Moja otázka je len, prečo si nebola ochotná si priznať že si spravila chybu a toho tomáša do tej chatky zavolala ty , úplne si sa mi s týmto zhnusila , prajem ti všetko najhoršie .
mam inu pracu ako sediet na diskusiach a sracky zakomplexovanych ludi ma naozaj nebavi citat a nad tvojim vysoko logicke konstatovanie ma velmi pobavilo>D
07.05.2012 09:32 - otázka od Miška
ahoj lucka ja nemáám otázku . Ja ti len chcem povedať že si bola super stále si makala. Je mi ľuto , že si vypadla. A ak si mala dačo s Adamom tak je to úplne tvoja vec lebo nikto nevie aké to tam bolo. A obdivujem ťa že si to tam zvládla v tých podmienkach tak dlho. Mám ťa rada a prajem ti do života len a len to najlepšie:)
jeej dakujem velmi pekne aj ja ti prajem vsetko najlepsie
07.05.2012 09:31 - otázka od livka
Lucia, tvrdíš, že Monika je falošná a ty si potom aká? S tým Adamom si to myslela vážne? Zabudla si ako si Eve kričala, že keď nerobí ani žrať nebude? A potom veľké kamarátky.
Su tam veci ktore divak nepochopi takze 100ludi 100chuti a nerobim nic co nemyslim vazne
07.05.2012 09:30 - otázka od Martina
Ahoj Lucia,skoda ze si to v sobotu nevyhrala,drzali sme ti palce Gaba nam vobec nieje sympaticka,co planujes teraz po farme?Myslis ze ti to s Adamom vyjde?Drzime vam obom palce paa
planujem niekde vypadnut relax a tak...a dakujeme velmi pekne ste mili
07.05.2012 09:29 - otázka od peter
ahoj ked si prisla domov co ti povedal priatel ak mozem vediet,,,,
ze je na mna hrdy a fandil mi
07.05.2012 09:29 - otázka od Zdenka
Si hrdá aj na vulgarizmy, ktoré si tak hojne používala?
ano
07.05.2012 09:28 - otázka od Lucya
Komu doprajes vyhru?
radkovi momentalne
07.05.2012 09:28 - otázka od Richard Mjartan
Pozdravujem vás Lucia. Prečo ste nás - vašich fanúšikov tak hlboko sklamala? Zo začiatku vám veľa divákov fandilo, ale po vytvorenie "Adamovej svorky" ste proti seba postavila väčšinu divákov. Uvedomila ste si po vypadnutiu, že ste niekde spravila chybu?
nemyslim si ze som urobila chybu drzim s ludmi ktorych lubim ktori maju srdce a nejsu falosni,ak je to sklamanie tak sa ospravedlnujem.D
07.05.2012 09:27 - otázka od Maťka
Ako je to Lucka s citmi, ktoré máš voči Adamovi? Nebol to len nedostatok, alebo pretlak citov?
myslim ze urcite nie
07.05.2012 09:26 - otázka od lucia
Ahoj Luci, tvrdíš, že je mona falošná, prečo si sa s ňou bavila prvý mesiac súťaže? Pôsobili ste ako nerozlučná dvojka, prečo nastal zlom?
pretoze som ju pred tym nepoznala a myslela som si ze je v pohode neskor som ju uz spoznala tak som od nej dala radsej ruky prec
07.05.2012 09:25 - otázka od Janka
Ahoj.Luciasi skvela.. :D drzim palce...dokazala by si opustit tvojhopartnera pre adama..co ti povedali doma na tvoje vystupovanie pred kamerami s adamom..nieje ti luto ze roland isiel do farmy aby zarobil peniaze pre svoje deti a vypadol a ostatly tam taky co maju peniaze az az...co si myslis o rolandovi a monike??a evicke?? dakujem dzr sa..prajem vela stastia.. :D
roland nehral pre svoje deti ale sam pre seba ale to by ho bolo treba poznat nie len z tv,monika falosna intriganska psychopaticka krava,evicka nasa ma tiez uz trosku sklamala ale ona je este naivna a preto ze niektori mame bohatych rodicov neznamena ze mame peniaze aj my asi kazdy okram haklovej tam peniaze potreboval
07.05.2012 09:22 - otázka od Tatiana
Ahoj Lucka Od začiatku si bola mojou favoritkou, som strašne smutná že si vypadla lebo ty si bola ten dôvod prečo som pozerala farmu. Keď si včera vypadla tak som sa rozplakala ako malé decko, až môj frajer pozeral, či mi šibe :D. A mame dokonca aj niečo spoločné, obidve sme blondíny :D. Mám na teba dve otázočky Luci :). Už si vonku nejaký ten čas, ako si na tom momentálne s tvojím priateľom a vidíš to ešte stále reálne s Adamom, keď vyjde z farmy? Zaľúbila si sa do neho? Budem veľmi rada ak mi odpíšeš a držím ti prsty, aby sa ti v živote darilo :*
aahooj som velmi rada ze existuju ludia ktori mi tak fandili velmi si to vazim.s Adamkom je vsetko realne a zalubila som sa ano.aj tebe prajem vsetko dobre
07.05.2012 09:19 - otázka od katka
Ahoj Lucia, vitaj v civilizacii :). Chcem sa spýtať prečo si sa rozhodla pre tú kombináciu duelov, akú si si vybrala. Asi by som pri zranení ruky nešla do silového. Neľutuješ, že si neskúsila almanach, veď gaba, ktorá je tam dva týždne s cestou tiež nemusela mať dosť znalostí...Drž sa :)
Gabika citala almanach po nociach ja nie preto som si dala taku kombinaciu.
07.05.2012 09:18 - otázka od Katuška
Ahoj Lucia Ja som ti držala palce a som bola sklamaná že si vypadla. Dúfala som že to vyhráš. A ešte jednú malú otázku? Máš aj ty rada Adama tak ako on teba? Podľa mňa to nieje chlapec pre teba, ale to ty musíš rozhodnúť. Držím palce a nech sa ti darí.
Dakujem pekne uz to vy hra niekto iny dufam ze aspon spravodlivo a ano mam velmi rada adama
07.05.2012 09:16 - otázka od Jarka
Ahoj Lucia nič proti tebe ale proste vyhral ten lepší! si strašne slabá súperka a vyhovárať sa ze máš popálenú ruku je proste úbohe keby si tak chcela tak si si mala vybrať almanach ale ty si sa ho vôbec neučila .Co si čakala ze sa nad tebou niekto zlutuje a nechá ťa vyhrať hra je hra ! A Adamko je to proste malý chlapček ktorý o živote nevie vôbec nič ! Prajem ti vela šťastia budeš ho potrebovať
Stastie mam cely zivot ale dakujem prajem ho aj tebe.Nesud ked nepoznas cloveka a ty si dokazala co,,trapny komentik na topkach wau
07.05.2012 09:10 - otázka od Simča
Ahoj Lucka, ani si nevieš predstaviť ako ma to sklamalo, že si vypadla zo súťaže. Nemôžem sa povzniesť nad to, že tá hnusná odporná Gaba tam ostala, to je tak nesympatická osoba pre mňa a má ešte k tomu aj hnusný pohľad, že naozaj ide cez všetko, no fuj. Ja som tiež žena, ale nevidela som v živote niečo tak primitívne. Tebe som veľmi fandila. Nie je spravodlivé, že vy starí farmári vypadávate jeden po druhom a ešte takí kvalitní farmári a noví ostávajú, nepáči sa mi to ako to televízia zariadila, lebo vy ste si tam odmakali svoje a oni si len sadli do hotového. Ale teraz prejdem k tebe. Ja viem, že ty si férová baba, si mi veľmi sympatická, mala som ťa rada a veľmi si ťa vážim ako človeka. Ja si myslím, že keby si nemala problém s rukou, nemáš problém vyhrať nad Gabou. Napriek všetkému ti prajem všetko najlepšie v živote a nech sa ti darí, ty sa nemáš za čo hanbiť, bola si jediná kto tam z báb najviac robil manuálne práce a aj ostatné, nebola si žiadna fajnovka ako niektoré. Zaslúžila si si vyhrať túto súťaž podľa mňa. Si ajtak pre mňa víťaz. Dúfam, že sa to podarí aspoň Adamovi, neprajem to nikomu inému kto tam je. Chcem sa opýtať len jednu otázku a to, že či opustíš priateľa a budeš žiť s Adamom? Ja tvoj vzťah či je kamarátsky alebo iný schvaľujem, boli ste zlatučkí a veľmi vám to želám ak sa rozhodnete byť spolu. Pozdravujem ťa Lucka a cmuk, si super. Simča z Bratislavy
dakujeeeem krasne sa to cita ano bola som nestastna ked prisli novi farmari ale co uz to nezmenime.S adamom sa urcite budeme stretavat a budeme riesit situaciu v akej sme,pretoze je to skvely clovek dakujeme za podporu si mila
07.05.2012 09:07 - otázka od Julia
Bolo ti to treba???? odisla si v strasne negativnom svetle a bude sa tato hanba vliect s teboou hodne dlho. Strapnit sa tam, intrigovat a oblbnut mladeho chlapca ked mas doma muza??? a deti!!! myslis ze adaam sa postara o teba a da ti vsetko, aby ti nic nechybalo? na zaciatku si bola super ale potom si zhodila masku a sklamala si strasnee vela ludi. hanba ti....uz len zaliezt do kanala a o sto rokov vyliezt. trubka
ries svoj zivot..strapnuju sa ludia ako si ty podobnymi vyhlaseniami ako si tu prave napisala.
07.05.2012 09:04 - otázka od Janka
ahoj,ako dlho si už doma z Farmy?a čo ti najviac chýba?
Farma mi velmi chyba celkovo vsetko ludia zvierata chvile na farme vsetko
07.05.2012 09:03 - otázka od Mata
Ahoj Lucia, bola si mi sympatická. Si teraz so svojím priateľom? A ako riešiš milostný trojuholník? Čakáš na Adama?
Na Adama urcite cakam je to skvely chalan
07.05.2012 09:03 - otázka od Peta
Načo si sa zranila nemuselo to takto dopadnúť ale aj tak Gaba urobila hlúposť že teba vybrala ale čo už.
tak bolo to mojou chybou a sprostostou ale bolo mi luto ze si ma vybrala ale asi to tak malo byt
07.05.2012 09:01 - otázka od Michal
Ahoj Lucka, Čo také Vám nechala „herečka“ Nikolka na pamiatku? Chlamydie, kvapavku alebo nebodaj niečo horšie? Nie je to až také prekvapujúce, keďže sa živila ako štetka ktorá nemala problém ísť s kýmkoľvek, kto zaplatil. Hrala si dobre, držím palce aj v živote, ináč veľmi pekné fotky si nafotila, mnohé playmate by si skryla do vrecka ;)
dakujem velmi pekne nikomu nic nebolo nakoniec cize nic nam nenechala ma pamiatku
07.05.2012 09:00 - otázka od Ala
Lucia, na Farme sa ti evidentne vstávať nechcelo, vždy si vstávala medzi poslednými a len čo si oči otvorila, tak už si ohovárala a intrigovala. Ukázala si sa, že ti aj škodoradosť nie je cudzia. V práci si sa až tak nepretrhla, vedela si sa zašívať a pod ochrannými krídlami Adama si to ešte viac zneužívala. Čo ty na to, nie je ti hanba takéto tvoje chovanie, aké si predviedla?
ako vidim ty vies asi vela o farme:DDDD
07.05.2012 09:00 - otázka od 4898@clen.sksi.sk
Ahoj Lucka!na farme si sa mi velmi pacila,bola si tam najsikovnejsie a najpracantnejsie ziena..ako ste nakladali tej hnusnej tranzvestite kralovnej bolo super,mohli ste jej este viac,zasluzila si..nech sa ti dari,pa
dakujem pekneee a monike treba len nakladat nic ine si ani nezasluzi
07.05.2012 08:59 - otázka od cau
cau co si myslis o rolandovi a eve ? mne roland tam prisiel najnormalnejsi a eva jak 8rocne dievca..
Roland bol falosny netopier a evicka sa ukazala ze kam vietor tam plaz ako sa hovori
07.05.2012 08:58 - otázka od kokos
Lucko držela jsem vám palce přišla jste mi tam normální stačilo se vám podívat na ruce- s drápy jako měla Monika byste asi těžko pracovala a toho co o vás říkají negativního si nevšímejte.Jsou to jejich frustrace
dakujem pekne taketo nieco si precitat velmi potesi
07.05.2012 08:56 - otázka od PETER
AHOJ LUCIA SKODA ZE SI VYPADLA A AKO JE TO NAOZAJ S MONIKOU JE FAKT TAKA FALOSNA?
ano aj mna to mrzi a monika je strasne falosna osoba asi horsieho cloveka ani nepoznam
07.05.2012 08:55 - otázka od milanko
Ahoj... co hovoris na tehotenstvo tvojej matky?
v pohode to je jej zivot takze som jej to priala
07.05.2012 08:54 - otázka od Veronika
Ahoj Lucka,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš!!!!Pozdravujem ťa.
ahooooj dakujem velmi pekne taketo priania potesia

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu