Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neskutočná premena Farmárky: Nový imidž kvôli aktom!

Lucia Frčková počas pobytu v súťaži pôsobila zanedbaným dojmom. V pánskom magazíne sa predvedie so zmenenou vizážou. Zobraziť galériu (10)
Lucia Frčková počas pobytu v súťaži pôsobila zanedbaným dojmom. V pánskom magazíne sa predvedie so zmenenou vizážou.

BRATISLAVA – Zmenená na nepoznanie! Lucia Frčková (27) má po odchode z markizáckej šou Farma poriadne nabitý program. Najnovšie prijala ponuku nafotiť šteklivé fotografie pre pánsky magazín. Dvojnásobná mamička sa pri tej príležitosti zverila do rúk odborníkov, ktorí sa pohrali s jej vizážou. Zo zanedbanej farmárky sa im podarilo vyčariť okúzľujúcu sexicu.

Opeknela! Lucia Frčková určite neľutuje svoju účasť v markizáckej statkárskej šou. Okrem toho, že tam našla lásku v podobe súpera Adama Kováča, si najnovšie splnila aj jeden zo svojich veľkých snov. Objaví sa totiž na titulnej stránke pánskeho časopisu, po čom blondínka odjakživa túžila.

Ponuku nafotiť šteklivé fotografie dostala Frčková hneď po odchode z Farmy. „Z nás, farmárskych žien, bola pre vydavateľov magazínu najzaujímavejšia,“ povedala o dcérinom novom kšefte Luciina mama Jana, ktorá sa súťaže tiež zúčastnila. „Vždy chcela nafotiť ľahko šteklivé erotické fotografie. Nemá sa za čo hanbiť. Je krásna žena aj po dvoch detičkách, ktoré miluje, a vôbec jej neubrali na kráse,“ dodala farmárka.  

Lucia sa podľa maminých slov ponuke potešila, zároveň sa ale vynorili aj menšie obavy. Po niekoľkomesačnom pobyte v drsných podmienkach vyzerala totiž zničene. „Hlavne tam všetky čosi pribrali z toho šrotu, čo tam väčšinu času jedávali. Veď ten sa používa na vykŕmenie zvierat,“ povedala s úsmevom Jana.

Pochybnosti ale určite neboli na mieste. Lucia sa totiž zverila do rúk odborníkov, ktorí z nej vykresali skutočnú sexicu. „Keď ju začali upravovať a fotili ju, bola spokojná sama so sebou. Zábery sa jej až nadmieru páčili a sama ich zhodnotila ako krásne,“ prezradila blondínkina mama. „Myslím si, že nás očarí a ukáže sa ako krásna a dokonalá žena. Teda nielen ako zanedbaná farmárka z lazov so zničenými rukami, vlasmi a pleťou. Lucia je do koča aj do voza,“ uzavrela s hrdosťou v hlase Frčková.

Viac šteklivých fotografií Lucie Frčkovej.

Lucia Frčková so zmenenou vizážou. Už čoskoro ju uvidíme na stránkach pánskeho magazínu.
Zobraziť galériu (10)
Lucia Frčková so zmenenou vizážou. Už čoskoro ju uvidíme na stránkach pánskeho magazínu.

Tip: Pozriete si dnes večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu