Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmár Adam zatratil Nikolu: Bol to omyl!

Adam Kováč je online. Zobraziť galériu (9)
Adam Kováč je online.

BRATISLAVA – Po sobotňajšom dueli sa musel s markizáckou šou Farma rozlúčiť ďalší súťažiaci. Z chlapského súboja, v ktorom si zmerali sily Radomír Spireng (39) a Adam Kováč (24), odišiel ako porazený práve mladší z nich. V pondelok zavítal do topiek na online rozhovor a odpovedal na vaše zvedavé otázky. Prezradil napríklad, že vzťah s kolegyňou Nikolou Komorovou považuje za omyl.

Nemal na výber! Hoci Adam Kováč veľmi túžil statkársku šou vyhrať, nepodarilo sa mu to. Z hry ho vyradil kamarát Radomírom Spireng, ktorý si z pozície druhého duelanta vyberal úlohy do vzájomného súboja.

Chlapi si najskôr zmerali sily pri preťahovaní sa lanom, kde jednoznačne viedol bývalý vojak Radko. V disciplíne s názvom prekvapenie uspel Adam. Keďže bol stav medzi súťažiacimi nerozhodný, moderátorka preverila ich vedomosti otázkami z almanachu. Aj túto úlohu zvládol lepšie Spireng, ktorý tak svojím víťazstvom poslal Kováča zo statku domov.

Adam prišiel po vyradení zo súťaže na online rozhovor do topiek, kde porozprával o živote na farme. Vyjadril sa aj k milostným románikom, ktoré prežil na statku s dvomi finalistkami - Nikolou Komorovou a Luciou Frčkovou. Zatiaľ čo skúsenosť s prvou z nich považuje za omylnú, druhú si nevie vynachváliť. Viac sa dozviete z online rozhovoru. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

21.05.2012 10:09 - otázka od zuzanka8
Ahoj Adam :) v prvom rade by som ťa chcela pozdraviť a popriať ti všetko dobré, nech sa ti darí aj ďalej v živote tak dobre. Priznám sa ti, na začiatku som ti veľmi ani neverila,že by si mohol byť taký šikovný, aký si bol, ale dokázal si to, že nie si len obyčajný rozmaznaný chalan z Blavy, ale že dokážeš aj tvrdo makať a ísť si za svojím cieľom, to sa mi páčilo, držala som ti palce počas celej súťaže, na nič si sa nehral a to bolo dôležité, nemal si dve tváre, bol si to ty. Škoda, že si musel hru opustiť a že na farme zostali baby (Monika a Evka), ktoré si výhru veľmi ani nezaslúžia. Držím ti palce v živote nech sa ti všetko splní :))
zuzka dakujem ti krasne toto sa naozaj skvele cita, vazim si ludi co to vedia objektivne ohodnotit a aj vlastne sleduju co sa tam deje! je mi luto ze tam ostali zeny ktore nevedia zalozit ohen naprikald alebo neboli takmer ani pri jednej dolezitej zodpovednej praci. Nevadi zivot ide dalej a ja som nesmierne rad ze to mam za sebou , bol to velky zazitok ! Z farmy si odnasam viac ako som cakal, vedomosti, skusenosti a ponaucenia, a hlavne ovela viac ako peniaze a popularitu a to lasku k zene, ktora mi je momentalne vsetkym(Lulu) ! Ludia naozaj Vam dakujem krasne za to ze ste drzali palce, a ze ste obcas prekusli moje vyhrotene spravanie, tesim sa ked vas postretavam, pozdravim a usmejem sa na vas. Carpe Diem ! Lucim sa s vami prajem vam v zivote vela stastia a zdravia, a vela lasky ! Cafte ! :)
21.05.2012 10:01 - otázka od lucia
adam bol si super bojovnik a chapem tvoje pocity, ked si musel ist stvrtykrat do duelu a pritom taka ludka sa dostala medzi poslednych 4 a nemusela byt ani v dueli, taka eva je jedna divna osoba a tiez, keby sa nezlutovala monika, bola by uz dva mesiace doma a monika to ani nehovorim, ze ako sa mohla dostat vyssie ako ty. rado posobi fajn, ale je to take ako s tou ludkou, nezasluzi si vyhrat...ako to vnimas ty s odstupom casu a ked to vidis na obraze?
vnimam to v pohode hlavne ked sa vidim na obrazovke je to poriadna haluz stale spominam a smejem sa na vsetkom hehe :) bol to skvely zazitok ! takto ti poviem , kazdy sme si tam presli malym psychickym peklom cize nebolo to veru lahke !
21.05.2012 09:59 - otázka od Lucka
je s tebou aj Lucka že?
:) je !
21.05.2012 09:59 - otázka od Katka
Ahoj Adam,čo hovoríš nato že ti ani nezagratulovali ani nič?ozaj si nemal pekné narodeniny čo ti dala Lucka?
no bieda bieda co ti poviem, hlavne na evickine narodky prislo 7 druhov alkoholu čipsy kolace torta gramofon 1000€ telefonat 5000€ nakup 2000€ darcek plny kozmetiky...na moje nic..co uz asi to tak malo byt :) nic si z toho nerobim, Lulu mi dala to najvzacnejsie a to jej pritomnost pti mne :)
21.05.2012 09:57 - otázka od michal24
ahoj Adam! Rád by som sa ťa opýtal že aká bola tá prvá veta v tom liste od Monikiného manžela?
Mily Adam . Ahoj som Monikin priatel ! :)))
21.05.2012 09:57 - otázka od diváčka
Ahoj, zdravím ťa. Mám na teba dve otázky: Ako sa cítiš po tom, čo si mal možnosť prečítať si všetky tie internetové diskusie a články o tebe? A ešte druhá: Evička ti chcela niečo k narodeninám dať, no a keďže na farme so sebou darčekový kôš nemala, chcela ti dať aspoň darčekom ten účes. Prečo si to za darček nepovažoval? Poviem ti, byť Evkou, to by ma riadne mrzelo. Pripadalo mi to byť maximálne arogantné a namyslené, čo povieš?
ahoj ahoj :) diskusie na internete su ovela vulgarnejsie a primitivnejsie ako moje celkove spravanie v show farma, co si asi vela ludi nevsima, ale tieto prispevky ja ignorujem a necitam :) evicka mi na narodky dala uces a tak som to aj vnimal naozaj, este raz jej zan krasne dakujem ona to vedela uz tam na farme, mna len zarazilo jak prezliekla kabatik, s nami s luckou bola najvacsia kamaratka lebo sme ju tahali hore , neskor bola azstrcena v monikinom zadocku, a ked posledny tyzden zistila ze ludka pravdepodoben rozhodne o vsetkom, tak bezala za nou snad na kazdom kroku. toto si vsimaj ! :)
21.05.2012 09:53 - otázka od norika
Si super chlap a na Farme si bol najlepší aj s Tomášom si moj favorit číslo 1 a v živote ti želám všetko dobré.
Norika , dakujem ti krasne :)
21.05.2012 09:52 - otázka od Zuzik
Ahoj Adamko. Je mi luto ze si vypadol :D Od zaciatku som ti drzala palce, bol si super. Bol si tam asi jediny uprimny clovek.Aj ked s tym ukazanim pipika Monike si to trochu prehnal :D Toho si si mal nechat pre ine baby, nie Moniku :DDD Ked ste boli zalubeny s Nikou velmi som vam fandila a trochu si ma sklamal ked si sa potom zalubil do Lucky...ale to je tvoja vec ako to citis. A chcem sa ta opytat: Preco si tak zmenil nazor na Evicku, co bolo tym podstatnym zlomom?? Prajem ti vela stastia :D
Ahoj Zuzka :) hej hej ja viem ze som to niekedy prehnal ale nicoho nelutujem pretoze ja som typ cloveka co na srdci to na jazyku a niekedy na to doplacam...s nikou to je asi tak ze som bol skor zaslepeny ako zalubeny...to praveze Lucka pri mne vzdy stala bola ochotna pre mna vela spravit a mohol som jej verit, preto ju strasne lubim a vazim si ju ! Evicka priznala neskor ze hrala hru, a to ze mi pichla posledny tyzden vidle do chrbta je asi dosledok toho ze nechcela ist do duelu, pochopitelne !
21.05.2012 09:49 - otázka od Katka
Ahoj Adam prečo si Rada v dueli neporazil, my sme ti tak verili.
Tak prepac no...bolo 1:1 a prisiel na radu almanach ktory viem snad naspamat, bohuzial 3 prve otazky neboli prave z almanachu takze to ma potopilo trosku :( skoda nevadiiiiiiiiii :)
21.05.2012 09:47 - otázka od Soňa
Ahoj Adam buď radšej z LUCKOU ako z Nikolou lebo mne od začiatku pripadala ako šľapka a isto by ťa nechala a čítala som aj že ma druhého ste kamaráti?
zdielam tvoj nazor :) sme...znamy :)
21.05.2012 09:47 - otázka od Veronika
Ahoj Adam chcela by som ti iba povedať, že som ti držala palce s mojim priateľom a myslím si že si veľmi šikovný, pracovitý chalan, ktorý sa nebojí ničoho:) držím ti palce, ale ešte jednu otázočku si s luciou alebo s nikou?:)
Dakujem krasne pozdravujem aj teba aj priatela a naozaj si vazim vasu podporu tak ako kazdeho normalneho objektivneho divaka :) pride mi to take trosku ponizujuce pre Lucku ked sa niekto opyta na tuto zalezitost stylom Lucka alebo Nika ? pretoze tieto dve sa nedaju porovnavat ! Lucka je proste neskutocna zena ktoru si vazim a ktorej patri cele moje srdce :)
21.05.2012 09:44 - otázka od Katarina
Cau Adam, co mas to prosim ta s tymi zubami?
vobec nic su trocha krive to je vsetko :)))))))))))))
21.05.2012 09:44 - otázka od Pauláá
Adam odchádzalo sa ti s farmy ťažko ? zvykol si si na to prostredie ?
Velmi tazko , prislo mi to luto, bol som tam takmer 3 mesiace a zvykol som na ten zivotny styl, beriem to ale sportovo zivot ide dalej a ja mam jednu velku zivotnu skusenost uz za sebou ! naozaj odchadzam spokojny a stastny :)
21.05.2012 09:43 - otázka od Edita
Ahoj Adame, byl jsi mi na Farmě hodně sympatický, to že jsi se zamiloval do Lucky a ona do Tebe - se stává. Navíc situace byly vyhrocené a bylo potřeba mít u sebe někoho, kdo sdílí podobně emoce...Ale hrozně moc mi vadilo, jak jsi byl sprostý. Jaké strašné výrazy jsi měl na Moniku. Ať je jaká je..., ale přece jen, je to ženská a navíc o několik let straší než Ty! To mi fakt bylo líto, že se tak chováš, tak proto Ti přeji, aby jsi se v budoucnu naučil být více uctivý k ženám, ať jsou jakékoliv. Být gentelman. Chápu farma je farma, byli jste izolovaní a jak jsem už psala emoce vyhrocené. Jestli půjdeš v životě dál ruku v ruce s Luckou, tak Vám oběma přeju hodně štěstí a lásky. Ahoj Edita z Moravy.
Editka Dakujeme ! je pravda ze situacia nas cas od casu dohnala ku krutym vyrazom a konfliktom ktore som aj ja niekedy uz proste psychicky nezvladal...prave toto som si uvedomil a preto som sa za urazlive gesta a slova na adresu Moniky Haklovej uz aj ospravedlnil. Stojim si vsak za svojim ze s touto zenou si nerozumiem a beriem ju z rezervou !
21.05.2012 09:40 - otázka od tatko
Admko môj - Ty ako Faloš esero - kde si dal tú Lucinkinu brmbolcovú čiapku, čo si hovoril že ju budeš nosiť do konca súťaže .... ?
Povedal som ez ju budem nosit dokonca sutaze ked bude chladno, nie ked bude na slnku 40 stupnov :)) a ciapku ma momentalne Lulu :)
21.05.2012 09:39 - otázka od Peter
Ahoj Adamko, si mrte super chaloš, kvázi úplne že najviac. Čožé? Inak super, že si vypadol.
Aj ja ta mam rad diky :)
21.05.2012 09:39 - otázka od x
ddd
jjj
21.05.2012 09:38 - otázka od MARIA SCHW
ked si vypadol ozaj si hned vyvolaval monikinmu muzovi a omluval si sa mu??? ved si mal ostat nadalej hrdina. a nie hned zakakany mu volat ze si to vsetko hral..
pocuj moja, je pravda ze ako som vypado lsom chcel byt ja chlapom a zavolat mu a nie mu poslat list na zachodovom papiery, jednoducho som mu vysvetlil ze som si s jeho priatelkou nesadol a ospravedlnil som sa mu jedine za to , ze som jeho zenu par krat urazil ! co mi prislo uplne na mieste kedze ako inteligentny clovek si viem veci uvedomit !
21.05.2012 09:37 - otázka od Katka
Ahoj Adamko. Bol si mojím obľúbencom po Tomášovi. Ja mám na teba iba 1 otázočku. Čo si spravil ako prvé ked si prišiel domov? Držím palce
Jeej tak to ti dakujem Tomas je super chalan a dobry kamarat ! Ako prve ked som dosiel som vystiskal rodicov a dlho sme sa rozpravali :)
21.05.2012 09:35 - otázka od Iveta
Cau adam, tak teraz koho chces Moniku alebo Nikolu? Aky bol tvoj vztah s Monikou?
Urcite Monika je moje number 1. ! Prezvaname sa aj v noci :)))
21.05.2012 09:35 - otázka od lucia
Ahoj Adamko, komu drzis palce, aby vyhral?
Cauko, momentalne Radkovi !
21.05.2012 09:35 - otázka od Miruš
Ahoj,aký máš vzťah k deťom kedže Lucka má deti?plánujete aj spolu bývať?
ahoj, ja milujem deti ! a je to take logicke trosku ze planujeme spolu aj byvat ano :))
21.05.2012 09:34 - otázka od Lenka
Ahoj Adam, ako sa vyvija tvoj vztah s Luckou? Je Lucka tehotna s tebou? Vies si predstavit spolocnu buducnost a vychovavat spolu Luckine deti? :) Skoda, ze si vypadol, drzali sme ti palce.
ahoj ahoj, s Luckou si viem predstavit uplne vsetko :) Ano Lucka je so mnou tehotna a bude to maly Stano :D :D :D
21.05.2012 09:33 - otázka od timka
si naozaj zalubeny do lucky mate spolocnu buduucnost?
som naozaj zalubeny do Lucky :) a spolocnu buducnost este nemame ale snad ju mat budeme :)
21.05.2012 09:32 - otázka od Robo
Nech si vravi kazdy co chcel byls dobrej kamo!!! Palec hore a skoda ze si nedal haklovej jednu po tej tlame falosnej
Diky bratmmm, zeny sa predsa nebiju no nie ? :) mam taky pocit ze ona uz dostala dost...
21.05.2012 09:31 - otázka od Nikuška
sledovala som duel a musím povedať že si od začiatku môj favorit dosť som bola smutný keď si vypadol čo teraz plánuješ robiť?máš prácu?
ahoj dakujem :) planujem samozrejem dokoncit skolu, to je hlavne a popritom pracovat a zbierat korunky :)
21.05.2012 09:30 - otázka od Martin
Serus Adam. Jak bolo na farme a koho tipujes za vitaza , vela stastia do zivota
Serus starky, na farme bolo ako inak uplne super hehe, prve 3 tyzdne -30 zima , troska spina hnoj a tak, a momentalen tipujem ze vyhra Radko :)
21.05.2012 09:29 - otázka od Nika
Adam, velmi som ti fandila a drzala palce. skoda, ze si vypadol. mal si na to aby si vyhral. prajem ti vela stastia v osobnom zivote a s luckou ste velmi zlati!!! nech sa vam dari ;)
Dakujeme krasne :) to sa dobre cita :)
21.05.2012 09:29 - otázka od ada
....cau...vela ste toho rano nenahovorili...mam pocit,ze nie ste spolu s luciou...posobili ste ako surodenci....
Brat a sestra co ti poviem :)
21.05.2012 09:28 - otázka od Gina
Ahoj Adam však si býval niekedy v Lipt.Mikuláši :-)
Tak to teda nie :)
21.05.2012 09:28 - otázka od lucia
ahoj adam, vitaj v civilizacii :). Pacila sa mi tvoja bojovnost a pristup k praci, avsak niekedy boli vyhrotene situacie z tvojej strany nezvladnute, co je skoda. Mna by zaujimalo, co si urobil ako prve, ked si opustil farmu. Komu si volal, co si prve zjedol, s kym si sa stretol a tak :) pekny den
Ahoj ahoj :) dakujem ti v prvom rade za objektivny nazor, a prve som volal samozrejme Lulu, doma som si dal obrovsky šnitzel so zemiačkovym salatikom a stretol som sa so svojimi rodicmi sestrami a priatelmi :)
21.05.2012 09:26 - otázka od Matej
Nazdrar. Chcem sa ťa opýtať aké reakcie sú na teba na ulici?
Na ulici len pozitivne az ma to prekvapuje :)
21.05.2012 09:25 - otázka od Veňa
Ahoj Adam,som veľká zberateľka autogramov a chcela by som aj teba poprosiť o podpiskartu aj z podpisom lenže adresu na verejnosť nedávam dáš mi nejaký kontakt kam napíšem adresu si na facebook a aký tam máš nick kedže som pod tvojim menom našla veľa?Ďakujem krásne.
skus pri mojom mene hladat aj meno Schneemann :)
21.05.2012 09:24 - otázka od Denisa
Ahoj Adamko mám k tebe 2 otázky. Prečo si chodil oblečený v tých špinavých teplákoch, to si nemal čo na farme obliecť?A chcem sa opýtať, že či chceš byť s Luciou a s čoho ju chceš živiť a aj jej deti, keď ty nemáš nič.Budem rada ak ak odpovieš, lebo ak nie tak si naozaj chudák, ktorý nemá rád kritiku.
Velmi rad, moje spinave teplaky su snad fenomen ako tak pozeram, ale pravda je taka ze som ich pral snad kazdy tyzden nuz boli takej farby a z takeho materialu ze sa dost rychlo zaspinili, pardon ze som si na farmu nevzal lakovky, a jasne ze chcem byt s Luckou a z coho budem zivit ju a jej deti je uz iba moja vec :)
21.05.2012 09:22 - otázka od MARIA SCHW
ahoj adam, celkom som ti aj fandila - z toho co tam, ostalo vsak nebolo uz velmi komu.. chcem sa ale opytat ked si vonku ako vnimas ze nikola sa tu cely cas ved vies co robila kym ty si si myslel ze ta caka a lucia to iste vyjadrila sa ze ostava s jozkom a ze nema o vztah s tebou zaujem. obe ta odkopli. jak to vnimas ty?????
Nikolka si zije svoj vlastny zivot uz a mna az tak nezaujima, s Luckou sme spolu cize ty budes asi pravidelny sponzor slovenskeho bulvaru :)
21.05.2012 09:20 - otázka od Marek
Milý Adam,môžeš prosím vysvetliť, asi viacero ľudí by zaujímalov aký si ty „manažér“ ?! Lebo z tých 800 € si sa tak tešil(čo v BA štandard resp. aj menej ako priemerný plat), ako keby si „toľko peňazí“ ani nikdy v živote nevidel. Alebo si len panáčik, ktorého dosadil bohatý otecko aby synáčik mal akože postavenie a nerobil obsluhu niekde v McDonalde. Pravdepodobne tak to je ...
Privlastok manažer mi prisudili media mily Marek, ja len management studujem v Bratislave a priznavam ze manazerom niesom, aspon zatial :) som rad ze si postrehol ako som sa tesil z 800 eur co ti asi trosku neladi s tym ze ma tam dosadil bohaty otecko, alebo s vyhlasenim Moniky ze ja za 5000 € nevstanem z postele...sprav si nazor :)
21.05.2012 09:18 - otázka od Miso
Nazdar Adama, Stretol si sa uz s tym chumajom v klobuku, ktory mal Haklovu uz v polovicke farmy zbalit a vyhodit? Taktiez som čital na topkach ze si mu povedal ze to bolo vsetko hrane. Monika mi liezla na nervy a to som ju videl len v TV, ako to bolo? Niesi z Rada trosku sklamany potom co povedal na chatke v osobnom rozhovore o tebe? Avsak vzdy lepsie ako to co tam ostalo. Kazdopadne keci ludi ktory tu spinu falosnu lutuju si vobec nevsimaj. Pre mna si bol s Tomasom adept na vytaza...nemal si ho vyhadzovat, Lucia by to chapala..
Monikin priatel bol jeden z prvych komu som volal , a uz som sa snim aj stretol, vysledok a priebeh nasho stretnutia mozete vsetci vo velkom ocakavat bude to zaujimave :) Nic nebolo hrane jednoducho to bolo skutocne, nase emocie aj praca aj konflikty, Monika vedela pit nervy to je pravda :) O tom vyhadzove takto ti poviem, bolo to asi moje najtazsie rozhodnutie v zivote a jednoducho ma nepustilo srdce :)
21.05.2012 09:15 - otázka od bara
ahoj adam.co si myslis o liste co ti poslal Monikin frajer? Nebolo to od neho ubohe?? KOmu teraz prajes vyhru?
Napisat mi list na kus hajzloveho papiera moze prist trosku ubohe ano, Monikin priatel asi zle zvladal ako sa ukazuje a sprava jeho vyvolena tak si potreboval trosku vycistit hlavu, z jeho listu som precital prvu vetu a potom som ho z radostou spalil... :) vyhru momentalne prajem najviac Radkovi :)
21.05.2012 09:13 - otázka od nika
adam dneska v telerane si sa zjavne preriekol ze adam pride na farmu . to som rada . tebe som fanddila dost mal si to vyhrat . ! a len tak sa opytam že či ste dostavali peniaze za učasť na farme , ? a kedy vlastne naozaj oslavuješ narodky ??
Adam uz nepride na Farmu :) narodky mam normalne 25. Aprila a uz sa tesim ked ich oslavim v kruhu mojich najblizsich :)
21.05.2012 09:12 - otázka od Mimka
Adam je pravda ze tvoje spravanie bolo vulgarne ale len vy co ste tam boli zavretí, viete a vela bolo postrihane....a si teraz s Luckou? stretli ste sa už? Monika je riadna ..... tak ti drzim palce a snad ta farma posunula :)
Moje spravanie bolo vulgarne mozno 5 minut z dna, a tie prave boli na obrazovke, cize keby si sa mal pozerat na to 24 hodin denne mozno by si mal iny nazor. Som s Lulu a Moniku treba brat trosku z rezervou ale ja uz nechcem na nikoho sypat zle reci ! Dakujem Farma ma viac ako posunula samozrejme smerom dopredu :)
21.05.2012 09:11 - otázka od Kati
je teraz Lucia z tebou alebo z priateľom a deťmi ostala?
Lucka je so mnou a dnes vyzera naozaj nadherne :)
21.05.2012 09:10 - otázka od veronika
Ahoj Adam, počas Farmy som veľakrát zmenila názor o tebe. Pokiaľ si bol "sám" a neboli ti vnucované činy a slová, bol si super ale pri Nikole to bolo hrozné. Na konci si bol medzi troma ktorým som najviac fandila. Keby sa tak dala výhra rozdeliť :)Bola by sranda spoznať ťa :D Prajem Ti len to dobré v živote, aby si skúsenosti z Farmy využil aj vonku. Pri Radovi a Ľudke si sa veľa naučil - teda dúfam :) rob radosť svojej rodine a DRŽ SA
Pocuj , ja som bol stale ten isty Adam od zaciatku az do konca, to co ti priniesla obrazovka moze byt sem tam vytrhnute z kontextu, ale to uz musis pochopit sama. Hlavne od Radka som sa vela naucil on ma skusenosti na rozdavanei naozaj ! Nikol bol moj omyl priznavam, ze som bol zaslepeny :)
21.05.2012 09:09 - otázka od Mima
Videla som vás v Teleráne ste zlatý čiže chodíte spolu?
Sme spolu a je nam krasne :)
21.05.2012 09:08 - otázka od lucka
Načo si sa prihlasil na farmu???
aby som zazil nieco nove, zivotna skusenost, moj dobrodruzny styl zivota ma do tohoto projektu uplne stiahol a som rad ze som bol jeho sucastou !
21.05.2012 09:07 - otázka od kopo
Ahoj, čo povieš na to že sa Tomáš na Farmu vrátí ? Z jestvujúcich na Farme si výhru nezaslúži nikto ! Ani radko, pretože na farme nebol od začiatku.
neviem ci sa tomas vrati na farmu skus sa nechat prekvapit, a z jestvujucich sutaziacich si tu vyhru praveze Radko zasluzi ! Ver tomu !
21.05.2012 09:06 - otázka od Nika
Ahoj Adamko,kedže si mal narodeniny tak ti prajem zo srdca všetko najlepšie veľa zdravia,šťastia,lásky a nech sa ti plnia všetky priania po ktorých túžiš :D
Kujeeeeeeem :) si zlata
21.05.2012 09:05 - otázka od Fere.
Aka je Ludka, aky je tvoj nazor na nu? Je pracovita? Drz sa, nie si zly chalan.
Ludka je pracovita to mas pravdu, moj nazor na nu je asi taky ze v ramci sutaze som snou nemal problem :)
21.05.2012 09:05 - otázka od Veronika
Ahoj Adam,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bol šťastný,zdravý a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš!!Pozdravujem ťa.
juj tak ti dakujem krasne , samozrejme ti prajem minimalne to iste ked nie viac :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu