Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zvrat v konflikte Frčkovej a Haklovej: Neuveríte, čo sa stalo po Farme!

Jana Frčková (vľavo) a Monika Haklová si skočili do vlasov. Zobraziť galériu (7)
Jana Frčková (vľavo) a Monika Haklová si skočili do vlasov.

BRATISLAVA – Nevedia si prísť na meno! Už v dnešnej epizóde markizáckej šou Farma sa televízni diváci presvedčia o tom, že medzi Janou Frčkovou (45) a Monikou Haklovou (38) to poriadne vrie. Blondínky si skočia do vlasov, z ich úst zaznejú urážky najhrubšieho zrna. Zistili sme však, že mimo televíznych kamier a po odchode zo statku mal ich spor oveľa zaujímavejšiu dohru!

Farmárske ródeo! Zvyšní vyradení súťažiaci, ktorí dnes dorazia na opustený statok, sa krátko po príchode postarajú o poriadny rozruch. Príčinou sú hlavne nevyjasnené spory medzi Monikou Haklovou a Janou Frčkovou. Tie sa priamo pred kamerami počastujú poriadne ostrými slovami. „Ešte raz si otvoríš ústa na Luciu a prisahám, že ťa tu skopem pred všetkými,“ hromžila Jana brániac svoju dcéru, ktorá sa súťaže taktiež zúčastnila.  

Frčková dokonca medzi ostatnými súťažiacimi iniciovala hlasovanie, aby Moniku z Farmy ihneď v deň jej príchodu vyštvali. „Ani nemusíte, sama pôjdem. Načo sa budem pozerať na tvoj starý ksicht?“ vracala blondínke úder Haklová, ktorá si v súťaži prežila poriadne náročné chvíle. Za svoje správanie dokonca dostala od súperov prezývku Faloš s.r.o.

Ako nám Frčková v súvislosti s incidentom prezradila, na Haklovú bola v tých chvíľach poriadne napálená. „Moniku som nemala rada a neznášala som ju kvôli jej útokom na Lucku. Svoju dcéru nadovšetko milujem a veľmi ma to hnevalo,“ objasnila pre topky.sk dôvod svojho konania blondínka.

Hoci bol vzťah medzi spomínanými ženami pred kamerami poriadne napätý, v súčasnosti je situácia prekvapivo iná. Frčková a Haklová sa začali v súkromí stretávať a nedávno dokonca spolu strávili aj víkend. Z rivaliek na život a na smrť sa stali dobré kamarátky. Zaujímalo nás preto, ako k ich zmiereniu došlo.

„Monika sa mi priamo pred kamerami ospravedlnila a uznala si chybu. Povedala, že ju to mrzí a že si ani neuvedomovala, čo hovorí. Bola pod tlakom a nevedela už, ako sa má brániť. Ja som jej povedala, že to akceptujem a chápem ju. Ale zase som chcela, aby aj ona ako matka chápala, že ma to bolelo, keď špinili Luciine meno,“ prezradila nám podnikateľka.

Ako Jana tiež dodala, svoje správanie s odstupom času ľutuje. „V návale zlosti som na ňu povedala veci, ktoré som vedela len od Nikoly. No teraz už viem, že boli vymyslené. S Monikou sme si všetko vysvetlili. Ten titul Faloš s.r.o patrí Komorovej, nie Haklovej. Nikola nás chcela rozoštvať, ohovára nás a klame všade, kade chodí,“ reagovala prekvapivo Frčková.

„Monike chcem dať šancu, aby ma presvedčila, že je iná, ako sa javila v súťaži. Myslím si, že aj ona mne. Je matka a ja tiež. Obe sme niečo prežili. Mne je jedno, ako kto vyzerá, ale ide o srdce, aké ten človek má. Monika si toho v živote vytrpela veľa – podobne ako ja. A práve to by nás malo zblížiť,“ uzavrela Jana. Spoločne s rodinou realitnej maklérky si už dokonca naplánovali aj zopár rodinných výletov. No kto by to bol od nich čakal...

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze. Presný čas jej vysielania a vždy aktuálny TV program nájdete na Telkáč.sk. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu