Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verejné priznanie farmárky Haklovej: Áno, som potvora!

Vyradená farmárka Monika Haklová bola online na topkách. Zobraziť galériu (9)
Vyradená farmárka Monika Haklová bola online na topkách.

BRATISLAVA – Stalo sa to, čoho sa obávala! Monika Haklová (38) už dlhší čas na Farme opakovala, že nechce zo súťaže odísť takto tesne pred finále. No stalo sa. V sobotnom dueli ju vyradila Ľudovíta Mládková (31), s ktorou sa vraj predtým pobila. Viac ste sa o tomto incidente dozvedeli od blondínky, ktorá odpovedala na zvedavé otázky v online rozhovore. Okrem iného priznala aj to, že je potvora.

Nevraživosť medzi Monikou Haklovou a Ľudovítou Mládkovou vraj prerástla až do bitky. Obe aktérky sa pred kamerami navzájom osočili z násilia. Markíza túto situáciu vyriešila tak, že ich obe poslala do duelu. V tom sa viac darilo Záhoráčke, realitná maklérka musela preto z kola von.

Na topkárskom online rozhovore ste sa v pondelok dozvedeli, ako Monika Haklová prežívala pobyt na Farme a ako sa vyrovnávala s nepriateľstvom, ktoré jej ostatní súťažiaci prejavovali. Prečítajte si, čo všetko prezradila realitná maklérka.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

28.05.2012 10:05 - otázka od Eva
Dobrý den Monika...je mi lúto že ste vypadla a obdivovala som ako ste vydržali tu nenavist a šikanu...prajem všetko dobré ...aké mate plány do buducna?
Ahoj chcela by som sa ti a aj všetkým podakovať, že ste si našli čas a napisali mi. Prajem vam všetko dobre.
28.05.2012 10:03 - otázka od kshdh
na co si isla do farmy ked si leniva a nic si nerobila , vsetko si odmietala , nic ti nebolo po chuti a nehovor ze nie lebo to potvrdila aj mazikova .
keby om bola leniva tak sa nemam v zivote tak ako sa mam :-)
28.05.2012 10:02 - otázka od Ala
Ahoj Monika. Máš môj obdiv ako si dokázala prekonať ten dlhodobý psychický tlak voči tebe od ostatných, tie kačacie hlavy-tam už mala podľa mňa markíza aj zasiahnúť a riešiť to potrestaním,ináč vieš, že ti ich nad posteľ zavesila samotná Eva povzbudzovaná tou svojou skupinkou. Výroba syrov a ostatných mliečnych produktov ti išla perfektne.Prajem Tebe a Tvojej rodinke všetko len to najlepšie a nech sa Ti darí.
boli sme tam sami nikto nam nepomahal ani by nepomohol. Vyroba syrov ma aj bavila :-) Aj tebe vsetko dobre
28.05.2012 10:01 - otázka od Táňa
Monika,si aj v skutočnosti taká zlá? Bola Tvoja účasť vo FARME vhodným spôsobom ako sa zviditeľniť? DIKY ZA ODPOVEDE.
Ahoj nie niesom taka zla som fakt v pohode. :-) ano zvidelnila som sa
28.05.2012 10:00 - otázka od Slavomír
Dobry den pani Monika.Velmi som Vam fandil,len skoda ze ste tam nemaly nejaku podporu ako bol napr.Roland Viem ake to je ked vsetci idu proti Vam su to magori ktori nemaju ziadnu hambu.Uz ste aspon z najhorsieho vonku.Ja by som ich na Vasom mieste udal napr.taku Gabu,Adama,Evu.Ved oni nemaju v hlave vsetko v poriadku.Dakujem a drzim Vam palce.
bolo mi luto, že Roland vypadol, potom som tam nemala už nikoho. Co sa tyka Gaby tak to nieje ani žena ešte nikdy som sa nestretla s tak bezcharakternou osobou
28.05.2012 09:59 - otázka od Emma
Pekny den prajem Monika, ako sa citis, ked si teraz spatne pozeras Farmu a tvoje vystupovanie v nej? Ako ste inac vy baby tam riesili hygienu v tych tazkych podmienkach? Videla si, zeby sa adam s luciou na farme prilis zblizili? Dakujem.
ahoj nemala som cas pozerať spatne farmu. umyvali sme sa v lavoroch, alebo vo vani, bolo to ťažke museli sme si nanosit vodu zo studne a potom zohriať
28.05.2012 09:58 - otázka od Janka
Ahoj chcem sa ťa opýtať z akého dvovodu si sa Monika prihlásila do tejto súťaže?(ved finančne si zabezpečená dobre) a čo nato Tvoj priateľ?ako reagoval na Tvoje správanie v tejto hre?počas celej hry boli na teba samé negatívne ohlasy.Ďakujem za odpoved prajem pekný den.
Moj priatel ma pozna a aj znami, bohužial som bola vykreslovana nie tak aka som, ale taka aku ma hcela mať TV
28.05.2012 09:56 - otázka od Broccolo
Prečo, si to hneď nešla nahlásiť, keď ti hentá dala facku? veď mohla ísť domov ona a nie ty...
hej teraz si to hovorim aj ja, ale chcela som dodržať slovo, ktore som Lude dala
28.05.2012 09:56 - otázka od Majka
Dobrý deň,nebola ste moja favoritka,chcem sa len spýtať,či to nebol podraz od markízy,kedže vedeli,že nemáte dobrý čuch a preda dali baranie h...o
myslim si o tom svoje, ale nezda sa mi to ferove a taktiež to, že som išla do nespravodliveho duelu za to čo som nespravila
28.05.2012 09:55 - otázka od Paaaat
Ako si to tam s nimi mohla prežiť?
musela som nemala som inu možnosť iba odstupiť a to by som nespravila
28.05.2012 09:54 - otázka od Maťo
Čo Vám na farme najviac chutilo, aké jedlo? A čo Vám veľmi chýbalo? Jete aj sladkosti?
chybalo mi ovocie, ryby a maso. Doma nejem sladkosti, ale na farme som ich potrebovala. Na farme mi chutili syry, ktore sme si vyrobili
28.05.2012 09:53 - otázka od Anika
Ahoj Monika :) počas vysielania Farmy som si všimla že nie si prirodzená blondínka najprv ti bolo vidiet odrasty ale potom ako keby si si ich nafarbila mali ste na Farme tú možnosť? S pozdravom Anika
ahoj ja som sa na farne nefarbila nemala som čím
28.05.2012 09:53 - otázka od mima
ahoj ,Monika ,poviem ti úprimne čo som videla v televízii ,tak som si urobila o tebe mienku že si naozaj falošná ,aká si vlastne v skutočnosti?
keby som ti povedala že nie som falošna uverila by si mi? asi nie, však? možno sa raz stretneme osobne a potom si spraviš o mne mienku.
28.05.2012 09:51 - otázka od zuzana
čo ti povedal tvoj muž po príchode domov?
konečne si doma :-)
28.05.2012 09:50 - otázka od Silvia
Ahoj Monika som ti veľmi držala palce. Určite si mala aj ty nejaké chyby ale s porovnaním napr. Ľudky tak to by si muslea ešte veľa dobiehať. Naozaj mi je ľúto, že si vypadla. Ale určite si už rada, že si pri rodinke tak si ju naplno užívaj:)
Ahoj aj mne je luto, že som vypadla. ano som rada, že som už pri rodine
28.05.2012 09:49 - otázka od Katka
Dobrý den Monika! Drzala som vam palce a zaroven som s niektorymi vasimi vyjadreniami suhlasila- napriklad ze Eva na farme nic nerobi. Aký mate na nu nazor? a chcem sa opytat co si myslite o vztahu Adama a Lucie, ktora opustila svojho priatela s ktorym ma 2 deti
Ahoj Kati nechcem sa starat do ludi je to ich vec ak sa maju radi tak im akurat poprajem vsetko dobre.
28.05.2012 09:49 - otázka od Waldemar
Ahoj Monika komu držíš na Farme palce a prečo ta ľudmila napadla.
ahoj Luda to tam psychycky nezvladala a ked pila bola agresivna, sama neviem prečo mi tu facku dala.
28.05.2012 09:48 - otázka od anna
Ahoj Monika, tvoje správanie bolo dosť trápne, ale aspon sme sa nasmiali že ako môže byť niekto až tak trápny...TY KOKOOOOS :D
ahoj ešte že som vas pobavila :-)
28.05.2012 09:47 - otázka od Mika
Dobre rano Monika, chcem Vam len povedat, ze Vas neskutocne obdivujem za to co ste dokazali na farme. Ja som z dediny ale bojim sa len priblizit ku krave a k inym zvieratam. Naozaj klobuk dole. Prajem pekny den este.
Ahoj aj ja som sa bala, že ma kravy udupu :-)
28.05.2012 09:47 - otázka od Radka
Ahoj Monika!!! Už od začiatku farmy si mi bola sympatická a som tvoja veľká fanúšička. Obdivujem ťa, ako si to všetko zvládala, si obdivuhodná a silná žena. Chcela by som sa spýtať, s kým si si nafarme najviac rozumela? A keďže som zberateľka autogramov, či je možnosť získať tvoj :) Prajem tebe aj tvojej krásnej rodinke hlavne veľa zdravia, lásky a pohody.
Ahoj Radka teši ma ked viem že ma aj fanušičky :-). Najviac som si rozumela s Rolandom. Všetko dobre prajem a daj vediet kam by som ti mohla poslať podpis
28.05.2012 09:45 - otázka od Eva
Dobrý den Monika...je mi lúto že ste vypadla a obdivovala som ako ste vydržali tu nenavist a šikanu...prajem všetko dobré ...aké mate plány do buducna?
Ahoj Evi dakujem, hm plany do buducna ešte neviem som rada že som doma s rodinou takže nad tym teraz nerozmyšlam.
28.05.2012 09:44 - otázka od Marek
Máte peknú štíhlu postavu.Asi ste veľa robila a zvrtala sa na farme. Nie ako farmárky Lucia a Evička. Tie výrazne pribrali. Samé faldíky.Len postávali a fajčili. Chcem sa spýtať aké zvieratko ste si obľúbili na farme.
Ahoj dakujem za kompliment, pracovala som na farme, ale starost o zvieratka ma bavila. Všeky zvierata som mala rada, ale najviac teliatko.
28.05.2012 09:43 - otázka od Maja
Zdravím Vás Monika, povedzte mi, to ste sa tak strašne potrebovala zviditeľniť, že ste riskovala svoju povesť, rodinu? Či už ste taká, alebo onaká v očiach divákov ste nie v najlepšom svetle.
Bohužial niekedy si treba plniť sny
28.05.2012 09:42 - otázka od Jozef
Čav Monča, chcem sa spítať ako si sa cítila keď s tebou nikto nechcel rozprávať a aký si z toho mala pocit? Nebolo ti trošku blbé keď ste boli týžden v seníku z Ľudkou a neprehodily ste ani slovko? S pozdrom...Jozef
Ahoj bolo mi to velmi blbe. Som typ človeka ktora ma ludi rada a som ukecana , mna ticho ubija.
28.05.2012 09:41 - otázka od nika
Ahoj Monika, chcem sa opýtať či si myslíš že si s niekým z Farmy ostala v tak dobrom vzťahu že by si s nim išla na kávu alebo si niekde sadnúť? Ako by si zareagovala na to kebyže vykladáš nákup v obchode pri pokladni a za teba sa postaví Adam s Luciou ktorí tiež idú vyložiť nákup? Keď si prišla domov hneď si šla do vani sa poriadne umyť a nafarbiť si vlasy či urobiť si nechty? :) za odpovede ďakujem ;)
Ahoj Nika bola to hra. Na Adama som nahnevana ako ma pouražal, ale zivot ide dalej a ked ich stretnem tak ich pozdravim a kludne si dam s nimi aj kavu. Ked som prišla domov bola som s detmi a až na další den som sa išla dať dokopy kaderničke a pod.
28.05.2012 09:38 - otázka od marsia
ahoj monika!!zo zaciatku som ta na farme ani moc neregistrovala ale uz na konci som ti fandila.viem mala si aj ty svoje chyby ale mala som ta radsej ako evu a ludku lebo ti dve sa tam hrali na nieco co ani niesu.prajem ti vsetko dobre do zivota.a este jedna otazka :je pravda ze ste sa na farme pobili??
Ahoj ja som sa nepobila, ale Luda mi dala facku. Za cele tri mesiace som na nikoho nezdvihla ruku nie to, aby som udrela.
28.05.2012 09:37 - otázka od mary
Nemám otázku. Bola si neskutočne odporná falošná zmija fuj mnoho krát mi z teba bolo zle. V jednom si mala pravdu si matka 3 detí a ako sa k tebe choval Adam zaslúžil by po pysku ale ty si o nič lepšia ako on neželala som ti výhru a dobre že si odysla od tial iná normálna žena by už dávno utekala za svojími detmi z takého prostredia kde ju všetci nenávidia. NEZABUDNI MI NEODPÍSAŤ A ODPÍŠ LEN NA TIE DOBRE KOMENTY
Ahoj Mary o moje deti bolo velmi dobre postarane. Dakujem za tvoj nazor
28.05.2012 09:36 - otázka od es
Noačo že si falošna ja ta mam rada aj tak :)
:-) to je mile
28.05.2012 09:36 - otázka od mariana
ahoj monika, chcem Ti len povedať, že si bola super, a že som ti veľmi fandila, aj fandím, aby sa ti darilo, obdivujem ťa za to ako si to zvládla, ja by som už dávno asi odišla, keby mi tak ubližovali, si silná osobnosť, klobúk dole. monika drž sa
Ahoj Mariana ver tomu, že som to zvladala velmi ťažko, ale som bojovnička a nikdy by som sa nevzdala. vsetko dobre
28.05.2012 09:35 - otázka od Krutnak
konečne !!!!
:-)
28.05.2012 09:34 - otázka od Nika111
Ahoj Monika ! Na farme sme ti veľmi držali palce a mrzí nás že si vypadla! Nevšímaj si názor ľudí ktorý v živote ešte skoro nič neprežili. A mám aj jednu otázočku : To je tá Eva naozaj taká umelá a hlúpa alebo sa na takú len hrá ? A čo Luďa ? Prajem ti v živote všetko dobré Ahoj :-)
Ahoj Nika dakujem. Hej bola tam rozdielna vekova hranica a rozdielne povahy. Ta Eva nema svoj nazor, Luda je klamarka, bohuzial dala mi ona facku a ja som bola potrestana. Bolo to nespravodlive.
28.05.2012 09:32 - otázka od sofiii
Ahoj Monika, od zaciatku som ti drzala palce a dufala ze vyhras. Nerob si nic z toho co hovorili o tebe. Adam je arogantny, Evička vymleta a Lucia sa da označiť len ako krkavčia matka. Držím ti palce aj tvojim detom :)
Dakujem pekne za podporu naozaj si to važim, prajem vsetko dobre
28.05.2012 09:31 - otázka od Katka
Dobrý deň Monika! Veľa rôznych vecí sa dialo okolo vašej osoby, spolu so svokrou sme sa preto zhodli, že teraz už veľmi nebude na čo pozerať. :) Pačilo sa mi, že ste na farme robila take veci, ake by ste si v bežnom živote nevykúšala a taktiež že si ceníte prácu vašej mami okolo urody, pre ktoru ste si do teraz len prisli. Chcem sa opytat, ci vam neliezlo Ludkyne narecie na nervy? Ako každý vie rozprávat v nejakom nárečí, ale nemyslim si ze je to suce do telky. A ako to bolo s tym incidentom? Dostali ste facku a aj okopali Ludku? Dakujem a drzím prsty v zivote
Ahoj Kati nikdy som nerobila veci ako na farme, musim uznať že som sa naučila vela a naozaj si cenim pracu farmarov je to naozaj tažke. Ludka mi dala facku ja som jej nič nespravila. Na druhy den ma prosila, aby som ju neprezradila, že je to jej trapne. Ludka mi liezla cela na nervy pretože ona sa hrala na chrumkavu, ale ked sa opila tak robila dost zle veci. vsetko dobre
28.05.2012 09:27 - otázka od etka
Dobrý deň Monika,obdivujem Vašu trpezlivosť počas pobytu na farme...takto si nechať doslova kakať na hlavu od primitívov...stálo Vám to za to ? Podľa mňa ste nezískali vobec nič do ďalšieho života,pretože sa pohybujete v úplne iných dimenziách spoločnosti.O medializáciu sa dá postarať aj inou formou,nie sa dať ponižovať.
Ahoj keby som vedela ze to bude na farme taketo zle a že ludia dokažu za peniaze ist bez chrbtovej kosti tak tam nejdem. V normalnom živote nemam problemy s ludmi. Ludia ma maju radi.
28.05.2012 09:26 - otázka od Marie Pospíchalová
Ahojky Moniko. Jsem divačka z jihu Moravy a chtěla bych Vám poblahopřát k vítězství. Ano, pro mě jsi vítězkou celé Farmy. Mám otázku - asi jsi již prohlédla záznamy z kamer a to co se dělo za tvými zády. Jsi mile či nemile překvapená? Kdo tě nejvíc zklamal? P.S. Škoda, že nemám kontakt -velmi by mě zajímal postup při výrobě sýrů v těch podmínkách, které jsi měla. A nakonec Ti to šlo perfektně. Tak vzhůru mezi normální lidi.
Ahoj Marie som rada ze mam fanusicku aj z Moravy. Nie som prekvapena čo o mne hovorili ja som vedela ze ma ohovaraju, ved preto som sa aj tak spravala. Najviac ma sklamala Lucia myslela som že sme naozaj kamaratky a vymenila ma za Adama. Prajem vsetko dobre
28.05.2012 09:24 - otázka od pítr
Ahoj, v jednom si mala 100%nú pravdu.. Noví farmári sú tam kratšie, bude nespravodlivé ak vyhrá rado... Zahoracku by som najradsej nakopal niekam.. Koho tipujes na vitaza ty? rada ci tomasa? Nech sa ti dari papa
Vzdy sa budem zastavat starych farmarov. Hoci aj tak si myslim ze Tomaš sa nemal vratit ked raz porusil pravidlo.Ale ked tam je určite jemu drzim palce. Novi farmari si vyhru nezasluzia a nezasluzia si byt aj vo finale.
28.05.2012 09:22 - otázka od nina
ako sa dokazes tak niekomu podlizovat a vtierat kedy sa ti to hodi ?
Nina zabudla si ze to bola hra a nie telenovela?
28.05.2012 09:21 - otázka od HANA
AHOJ MONIKA.JA TA VELMI OBDIVUJEM ŽE SI TO TAM TAK DLHO ZVLÁDLA BEZ DETI.JA BY SOM SA ASI VZDALA ALE CHÁPEM ŽE SI NECHCELA ODÍS KED SI SA AŽ TAK DALEKO DOSTALA.:))
Ahoj Hani zvladala som to ťažko to mi ver.
28.05.2012 09:21 - otázka od Janka
ahoj Monika no aka je vlastne pravda bila si sa alebo nie? Ako si to tam mohla vydrzat ja by som to nezvladla ved ta nikto nemal rad kazdy na teba len nadaval
Ahoj nemali ma radi, lebo sa som nepatrila do ich skupinky, nemohli si ma obmotat okolo prsta a bola som pre nich silny super. Nie nebila som ved keby som ju zbila hned by ma nahlasila a konecne by sa ma zbavili. Prečo to nahlasila az o dva dni, hm? To ona mi dala facku a aj napriek tomu som ju nenahlasila, aby videli, že som charakter a že viem dodržat slovo ktore som Lude dala ked mi povedala, že aby som to nehovorila, ze jej to je trapne
28.05.2012 09:18 - otázka od kopo
Ahoj Monika, Od začiatku šou som Ti veľmi držal palce, Je velmi veľká škoda že si vypadla . Bola si našim favoritom na výťaza. Svojou inteligenciou a stálym úsmevom si všetkých porazila.Vedela si sa vždy prispôsobiť. Nemala si to tam ľahké medzi tymi falošnými supmi. Z nich si výhru nik nezaslúži, hlavne tá krava Eva falošná. Mala si ju z duelu okamžite vyraziť a nedávať jej život. Aj to sa ti vypomstilo. Zostaň v živote taká aká si. Prajem všetko dobré, drž sa .
Ahoj som rada, ze to takto vnimas. Pri Eve som si myslela ze ked ju vratim do hry tak mi to vrati, bohuzial nestalo sa. Vypomstilo sa mi tam viac veci. Vsetko dobre prajem
28.05.2012 09:16 - otázka od Janko
Pre moju rodinu si víťazkou Ty. Veľmi sme Ti držali palce. Všetko dobre v živote celej Tvojej rodine prajeme.
Janko naozaj si vazim ze ste mi drzali palce. Pozdravuj rodinku.
28.05.2012 09:15 - otázka od Hena
Ahoj Monika, tak čo už je z teba riadna hviezda? To čo si ukazovala na farme bola fakt len Faloš, s. r. o. Vedela si presne čo máš robiť, len aby ťa všetci ľutovali. Ale ak chceš byť slávna tak ti niečo poradím. Staň sa herečkou. To ti ide podľa mňa úplne super. Klamať do očí vieš na jednotku :) Nech sa ti darí. Maj sa krásne :D
Ahoj aj tebe nech sa dari. Herečkou som vzdy chcela byt :-)
28.05.2012 09:14 - otázka od Silvia
Ahoj Monika som ti veľmi držala palce. Určite si mala aj ty nejaké chyby ale s porovnaním napr. Ľudky tak to by si muslea ešte veľa dobiehať. Naozaj mi je ľúto, že si vypadla. Ale určite si už rada, že si pri rodinke tak si ju naplno užívaj:)
Ahoj samozrejme ani ja niesom dokonala a urcite chyby som porobila. Na Ludku som velmi nahnevana, lebo ma obvinila ze som ju dokopala a to nieje pravda. Ona ked bola opita nevedela čo robi tak ako ked sa vyčurala opita do izby a podobne. Tesim sa ze som pri rodine. Dakujem ti za podporu.
28.05.2012 09:11 - otázka od Dominik725
Je mi strašne ľúto že si vypadla
Ahoj aj mne je to velmi luto :-(
28.05.2012 09:11 - otázka od Lenka
Monika mam na teba otazku preco si intrigovala ked si vedela ze ste tam len zopar ludi, ze to aj tak praskne. potom sa vobec necudujem ze ta takto vnimali tam. a dalej len rada mala niekedy menej slov je viac: lebo ty si kazdeho tam rozoberala.
Ahoj Leni vieš kazdy tam rozoberal kazdeho. Bola to hra a tie vsetky kamaratstva boli len na oko. Preto som hrala ja sama za seba. prajem pekny den
28.05.2012 09:10 - otázka od Zdenka
Monika, klobúk dolu pred tebou, ako si zvládla situáciu, keď ožratí farmári hrali hru "vadí-nevadí". Tiež ťa obdivujem, že si sa udržala a sprostého Adama si nekopla do jeho "pýchy", keď ti ukázal prirodzenie a vyjadril sa tak vulgárne, že mi padla sánka. Zo začiatku som ťa veľmi nemusela, ale postupne si si získala moje sympatie. Prajem ti veľa úspechov a s tými zákerákmi sa nestretávaj, nestoja ti za to.
Ahoj Zdenka nevieš si predstavit ako zle som sa citila ked hrali tu hru a ako zle sa musela citit vtedy moja rodina. Mozu sa ti ludia hanbit a najviac Gabika.Vsetko dobre aj tebe
28.05.2012 09:08 - otázka od martin
Ahoj Monika. Ako si vnimala farmu za tie 3 mesiace co si tam bola a komu by si dopriala vyhru vela stastia do zivota
Ahoj Martin zivot na farme je velmi tazky a pre mna bol o to tazsi že som sa stala obetou spiknutia skupinky. Vyhru by som dopriala napr. Rolandovi ale urcite aj sebe. V tejto veci nebudem robit zo seba skromnu, ale vydrzala som bojovat najdlhsie zo starych farmarov. Ak by som nevratila Evu som tam ako jedina.
28.05.2012 09:05 - otázka od gdjk
asi bude chyba v tebe ked ta nemali radi vo farme . a asi je to pravda co o tebe hovorili lebo to iste povedala mazikova . tak kde je pravda ze si potvora ?
never vsetkemu co vidis a pocujes. Mazikovu mam velmi rada, ale nemoze sudit cloveka za jeden den. A potvora som :-) a nezabudaj, že to bola hra.
28.05.2012 09:03 - otázka od mima
ahoj ,Monika ,poviem ti úprimne čo som videla v televízii ,tak som si urobila o tebe mienku že si naozaj falošná ,aká si vlastne v skutočnosti?
Ahoj podla coho si zistila ze som falosna? nemas pocit ze ohovarali stale mna. Ja som nikdy neriesila tych ludi tak ako oni mna. Bola som pre nich silny super, preto sa ma chceli zbavit a vymyslali si na mna veci, ktore neboli pravda, bohuzial.
28.05.2012 09:02 - otázka od kajka
Ahoj Monika, no ani neviem, či ti mám pogratulovať, že si sa dostala až tak ďaleko alebo ťa poľutovať... Bolo to tam naozaj drsné, ale nemyslíš, že si si za veľa vecí mohla aj ty sama so svojím správaním? Možno keby si veľa vecí riešila sama so sebou a nerozoberala všetko so všetkými, tak by to tam veľakrát nemuselo tak vrieť... Čo bolo pre teba naj na farme a čo ľutuješ? Vieš si predstaviť, že sa po farme budeš s farmármi stretávať ? S ktorými? Veľa šťastia v živote prajem, užívaj si čas s rodinkou...
Ahoj Kajka bolo to naozaj drsne, kludne mi mozes pogratulovat, som na seba hrda ze som sa dostala az tak daleko.
28.05.2012 09:00 - otázka od Lucia
Som rada, že si vypadla - bola si tam, aby si sa len zviditelnila - cez kamarátku z makrízy. Otvorila som šampáňo - de luxe - ked si vypadla :) vadila si mi nenormálne... si afektovaná trubka... čo ty na to?
Lucka nazdravicko. Neurazaj niekoho koho ponepoznas.
28.05.2012 08:59 - otázka od miusss
ahoj monika, ako sa citis po prichode domov?
ahoj citim sa velmi dobre :-)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu