Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dve tváre Czoborovej: Zora, si to vôbec ty?!

Keď ide Zora Czoborová do spoločnosti, dá si na svojom imidži záležať. V súkromí však uprednostňuje pohodlnejší štýl obliekania. Zobraziť galériu (5)
Keď ide Zora Czoborová do spoločnosti, dá si na svojom imidži záležať. V súkromí však uprednostňuje pohodlnejší štýl obliekania.

BRATISLAVA – Na červenom koberci stredobodom pozornosti, v súkromí nenápadné žieňa! Fitneska Zora Czoborová (45) pred pár dňami pútala pozornosť na spoločenskej akcii naprataným dekoltom a bezchybnou vizážou. Keď sme ju však predvčerom stretli v bratislavskom nákupnom centre, takmer sme ju nespoznali. Ležérny imidž á la tepláková súprava umocňovali nákupné tašky v rukách a takmer žiaden mejkap.

Vždy iná! Bývalá fitneska Zora Czoborová v sebe športovkyňu nezaprie. V stredu sme ju pristihli v istom nákupnom centre, kde pobehovala v pohodlnej teplákovej súprave. Jej tvár nezdobil prakticky žiadny mejkap. Zrejme si chcela dopriať čo najväčší komfort a cítiť sa pri vymetaní obchodov pohodlne a zároveň nenápadne. Veď v takomto outfite by ju spoznal len málokto.

U podnikateľky sme totiž zvyknutí, že sa na verejnosti pohybuje v úplne inom oblečení. Príkladom môže byť nedávna spoločenská akcia, počas ktorej vyrážala všetkým prítomným hosťom dych. Zora totiž cupitala po červenom koberci vo vyzývavých šatách, ktoré dali výrazne vyniknúť jej ženským tvarom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu