Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Súkromné FOTO najkrajšej speváčky z Talentu: Poblázni vás nevinnosťou!

Eva Burešová je zahalená a predsa zvádza. Zobraziť galériu (14)
Eva Burešová je zahalená a predsa zvádza.

HLUČÍN – Nadaná a zmyselná! Presne takéto prívlastky vystihujú mladú speváčku Evu Burešovú (18), ktorá sa televíznym divákom predstavila v nedeľňajšej časti jojkárskej šou Česko Slovensko má talent. Vystúpenie sexi brunetky jednoznačne patrilo k vrcholom večera. A to nielen po speváckej stránke, ale aj vizuálnej.

V druhom ročníku medzinárodnej talentovej šou sa pred porotou a divákmi predviedla aj Eva Burešová. Mladá študentka si svojím spevom vyslúžila obrovskú pochvalu. Táto kráska však okrem hudobného nadania disponuje aj veľkou dávkou sexepílu. Pri pohľade na Evine súkromné fotografie budete určite súhlasiť s tvrdením, že je tou najkrajšou speváčkou v súťaži.

Ako nám rodáčka z Hlučína pri Ostrave prezradila, spomínané zábery vznikli už dávnejšie. Eva na nich pózuje zahalená, avšak jej zmyselný pohľad sa nedá len tak ľahko prehliadnuť. Prípadní obdivovatelia však u mladej speváčky nemajú žiadnu šancu. Dozvedeli sme sa totiž, že brunetka je zamilovaná.

„Je to ešte čerstvé, ale som veľmi šťastná. Po nevydarenom predchádzajúcom vzťahu som konečne našla vysnívaného princa. Je to krásne, ako z hollywoodskeho filmu,“ neskrývala svoje nadšenie Eva, ktorá so svojím 26-ročným priateľom tvorí pár zhruba štyri mesiace.       

Okrem toho, že sa Eva naplno venuje svojej láske, ju v týchto dňoch zamestnávajú aj pracovné ponuky z divadla. Práve kvôli nim sa mladá študentka konzervatória rozhodla na rok prerušiť školu. Dosky, ktoré znamenajú svet, však Burešovej nie sú vôbec cudzie. Len nedávno totiž zažiarila v muzikáli Barón Prášil. Snáď bude rovnako excelovať aj v šou Česko Slovensko má talent.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu