Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smutné tajomstvo Burešovej z Talentu: Choroba ju zožiera zvnútra!

Evu Burešovú trápia zdravotné problémy. Zobraziť galériu (4)
Evu Burešovú trápia zdravotné problémy.

BRATISLAVA/HLUČÍN – Finalistka šou Česko Slovensko má talent Eva Burešová (18) zožala v nedeľu večer obrovské pochvaly za svoj spevácky výkon. Málokomu by v tej chvíli napadlo, že hlasivky mladej interpretky v skutočnosti dosť trpia. Rodáčku z Hlučína totiž už dlhšiu dobu sužuje nepríjemné ochorenie!

Finalistka talentovej šou Eva Burešová sa netají tým, že spev pre ňu veľmi veľa znamená. Cestu za sľubnou kariérou je však komplikuje pošramotené zdravie. Tmavovláska totiž trpí tzv. refluxnou chorobou pažeráka, na ktorú sa ľudovo zvykneme sťažovať slovami "páli ma záha".

„Kyselina zo žalúdka sa mi vracia smerom nahor a to mi ničí hlasivky,“ prezradila Burešová dôvod svojho trápenia pre denník Aha!. Ako sme sa v súvislosti s tým od nej dozvedeli, škodí to aj iným častiam jej tela. „Mám pocit, že už rok sa o mňa pokúša nejaká negatívna energia,“ poznamenala na adresu toho rodáčka z Hlučína.

Odborníci pri takomto type ochorení radia dodržiavať viacero opatrení. „Našťastie nedržím žiadne drastické diéty. V jedle sa obmedzujem preto, lebo účinkujem aj v divadle a chcem dobre vyzerať. Čo sa týka alkoholu, tak ten tiež nemám zakázaný. Ale k životu ho jednoducho nepotrebujem. Keď však chcem, tak si vypijem,“ dodala na margo zdravotných problémov speváčka, ktorej k zmierneniu ochorenia pomáhajú aj lieky.

Na každého pacienta pôsobí liečba individuálne. Po dlhodobejšom užívaní liekov by mohlo dôjsť k úplnému vyliečeniu, niekedy je nutné podstúpiť chirurgický zákrok. Na druhej strane dlhotrvajúca a ťažká choroba môže viesť k astme alebo dokonca k zhubnému nádoru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu