Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi Burešovej tiekli v Talente nervy: Strach a veľké obavy!

Eva Burešová Zobraziť galériu (6)
Eva Burešová

BRATISLAVA – Vyvedená z miery! Hoci vystúpenie Evy Burešovej (18) v treťom semifinálovom kole šou Česko Slovensko má talent prišlo na rad ako posledné, mladá speváčka trému prakticky vôbec nepociťovala. Nervozita sa však dostavila v momente, kedy predviedli súťažné číslo mentalisti Tomáš a Viktor Valacsayoví. Tmavovláska otvorene priznala, že bola kvôli nim v poriadnom strese!

Vystúpenie Tomáša Valacsaya a jeho syna Viktora sa pohralo s nervami viacerých divákov. Chvíľkami to totiž vyzeralo tak, že si mentalista ublíži a škaredo sa zraní. Zrejme aj kvôli týmto vypätým momentom sa nakoniec otec so synom do finálového kola nedostali. Ocitla sa tam však Eva Burešová, ktorá vystupovala hneď po nich. Ako nám speváčka prezradila, napínavé chvíle ju rozhodili.

„Mala som strach z toho, ako im to dopadne. Vyvolalo to vo mne zmiešané pocity,“  povedala nám po prenose tmavovláska. Počas celého večera bola pritom uvoľnená a nepociťovala takmer žiadnu trému. Od danej chvíle však začala pochybovať. „Celé sa mi to premietalo hlavou, či sa to náhodou nepokazí, ako budú reagovať ľudia, či ich nesklamem a tak,“ dodala.

Evu povzbudzovalo v nedeľu večer takmer 30 ľudí prítomných na prenose. Podporiť ju prišla celá rodina a aj jej priateľ. Ak chcete vedieť, čo by urobila s prípadnou výhrou, pozrite si priložený rozhovor.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s finalistkou šou Česko Slovensko má talent Evou Burešovou.

Buresova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu