Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex pred kamerou: Speváčka z Talentu sa poriadne rozvášnila!

Eva Burešová sa veru nezdá. Z plachého dievčatka (vľavo) sa vykľula poriadna divoška (vpravo). Zobraziť galériu (10)
Eva Burešová sa veru nezdá. Z plachého dievčatka (vľavo) sa vykľula poriadna divoška (vpravo).

BRATISLAVA – Z nežnej krásky poriadna divoška! Eva Burešová (19), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v druhej sérii šou Česko Slovensko má talent, nie je žiadne neviniatko. Potvrdila to aj počas nakrúcania videoklipu kapely Flattus plného erotických scén. Brunetka sa pred kamerami odviazala natoľko, že od plachého dievčatka zo súťaže mala na míle ďaleko.

Prekvapila! Eva Burešová bola bez pochýb najzvodnejšou finalistkou druhého ročníka talentovej súťaže. Okrem príjemného vzhľadu zaujala tiež speváckymi kvalitami. Najnovšie sa ale zdá, že rodáčka z Hlučína by sa mohla pokojne živiť aj ako herečka. S prehľadom totiž zvláda aj nakrúcanie odvážnych erotických scén.

Burešová natočila šteklivé zábery, ktoré sa už čoskoro objavia vo videoklipe skupiny Flattus. Mladá speváčka sa v dráždivej spodnej bielizni oddáva sexuálnym radovánkam nielen v posteli, ale aj na kuchynskej linke. Ako vidno na videu, ktoré zachytáva atmosféru nakrúcania, Burešová zvládla pikantné chvíľky pred kamerami s úsmevom na tvári.

Ako nám mladá speváčka v súvislosti s tým prezradila, kapela Flattus jej účinkovanie v klipe navrhla už pred rokom. Išlo však o video k úplne inej skladbe. „Až potom, keď som opäť súhlasila, tak mi poslali scenár. Po menšom váhaní som si povedala, že prečo nie?! Nie je tam predsa nič vulgárne. Som mladá baba a nemám sa za čo hanbiť,“ povedala pre topky.sk Burešová.

Tá účinkovanie v pikantnom videoklipe konzultovala aj so svojimi rodičmi. „Myslím, že to zvládli. Otec súhlasil hneď a mamka bola trošku nervózna z toho, ako to môžu ľudia pochopiť. Hoci na tom nie je nič vulgárne a som po celý čas v spodnej bielizni, každý má tie hranice niekde inde. Dúfam, že ma pre to nikto nezavrhne,“  dodala s nádejou v hlase brunetka.

Pred kamerami príliš nervozitu nepociťovala. Okrem toho, že si s nimi rozumie, účinkovala aj vo viacerých divadelných predstaveniach. „Som proste herečka a myslím, že je plno slávnych a známych umelcov, ktorí majú na konte aj takéto odvážnejšie scény. Som naďalej nežná, nie som promiskuitná, ale v danej chvíli som jednoducho prepla. Navyše, chcem si svoje telo ešte takýmto spôsobom užiť, skôr než budem stará,“ uzavrela so smiechom brunetka.

VIDEO: Takto to na nakrúcaní pikantného videoklipu kapely Flattus vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu