Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

BRATISLAVA BUDE MAŤ IMAX 3D

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: imax)

CINEMAX, najväčší prevádzkovateľ kín na Slovensku podpísal pre svoj najnovší projekt zmluvu so spoločnosťou IMAX, ktorá je lídrom v oblasti kino zábavy.

Spoločnosti CINEMAX Bratislava a IMAX uzavreli zmluvu o vybudovaní kinosály IMAX v najnovšom bratislavskom multiplexe CINEMAX, ktorý bude súčasťou vznikajúceho nákupno-zábavného centra BORY MALL.

„Bratislavčanom sme sľúbili to najlepšie z filmárskeho sveta. Otvorenie kinosály IMAX v našom novom 12 sálovom komplexe je jedným z množstva prekvapení, ktoré pre našich divákov chystáme“, hovorí Tomáš Drobný, konateľ CINEMAX Bratislava. „IMAX je nielen silnou značkou, ale aj veľmi produktívnou a rýchlo sa rozvíjajúcou spoločnosťou. Technológia IMAX (Image MAXimum) bola predstavená v roku 1970, odkedy sa neustále zdokonaľuje. Ponúka ten najlepší filmový zážitok a sledovanie filmu posúva na celkom novú úroveň a my sme poctení, že IMAX budeme mať práve vo vlajkovej lodi celej siete CINEMAX v bratislavskom centre Bory Mall.“

Podstatou technológie IMAX je využitie dvoch samostatných projektorov, ktoré slúžia na nasvietenie plátna výnimočných rozmerov. Pre porovnanie – to bratislavské bude mať šírku viac ako 23 metrov a výšku cez 13 metrov (viac ako 300 m²), čo je takmer 2,6 krát viac, ako má v súčasnosti najväčšie kinoplátno na Slovensku. IMAX zároveň používa extrémne výkonný zvukový systém a ďalšie technické špeciality zabezpečujúce ten maximálny filmový zážitok.

“Sme hrdí, že môžeme budovať nový vzťah s najväčším slovenským prevádzkovateľom kín, ktorý podporí silu preslávenej značky IMAX. Práve jedinečný kinematografický zážitok bude pre nové kino kľúčovou konkurenčnou výhodou,” hovorí Andrew Cripps, Prezident, IMAX EMEA.

O korporácii IMAX

IMAX je inovátor zábavných technológií kombinujúci správny software, architektonický dizajn a technológie na dosiahnutie zážitkov, ktoré vás zdvihnú zo sedadla do sveta, aký ste si nevedeli ani len predstaviť.  Špičkoví filmári a štúdiá využívajú technológiu IMAX , aby sa so svojím publikom spojili na mimoriadnej úrovni. Práve preto celosvetová sieť IMAX patrí medzi najdôležitejšie a najúspešnejšie kino distribučné platformy pre tie najvýznamnejšie filmové udalosti celého sveta.

Nové kino CINEMAX privíta svojich prvých návštevníkov už v prvej polovici roka 2015. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu