Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zdrvená Suríniová: Som bez peňazí, svadba nebude!

Michaela Suríniová Zobraziť galériu (16)
Michaela Suríniová

BRATISLAVA - Z toho šoku sa tak ľahko nespamätá! Finalistka súťaže Dievča za milión Michaela Suríniová (20) musí "prehltnúť" nesúhlas vlastného otca, Igora Suríniho (42), ktorý jej nedal požehnanie na sobáš.

Červenovlasú Pezinčanku v sobotu v priamom televíznom prenose požiadal o ruku dabingový herec Jaroslav Žvásta (22) a ona súhlasila. Zámer zaľúbencov spečatiť šesťročný vzťah pred oltárom však prekazili Suríniovci, ktorí im dali podmienku: Najprv si zarobte, potom vystrojíme svadbu!

Sen o romantickej svadbe sa v priebehu niekoľkých hodín zmenil doslova na peklo. Príjemné pocity a očarenie z verejného požiadania o ruku pominuli tak rýchlo, ako prišli. Zaľúbený pár - Michaela Suríniová a Jaroslav Žvásta - musí termín svadby presunúť na neurčito! Dôvod? Peniaze!

"Otec nebol zo svadby nadšený, pretože mám iba dvadsať. A vraj ak sa s Jarom chceme zobrať, môžeme, ale musíme sa najskôr nejako zariadiť," povedala nešťastná finalistka.

Jaro a Michaela naozaj nemajú na to, aby si zariadili spoločnú domácnosť. Sú bez vlastnej strechy nad hlavou, auta aj úspor. "Musíme mať podmienky na to, aby sme mohli spolu žiť. Keďže sme obaja príliš mladí, zatiaľ na svadbu nemáme," hovorí "miliónové" dievča.

"Miška sa zrazu utiahla do seba. Je smutná a stále zadumaná. Myslím, že sa dosť trápi," prezrádza zdroj zo zákulisia súťaže.

"Ja si nemyslím, že ju to nejako zmenilo. Ak sa Miškini rodičia vyľakali rýchlej svadby, nikto sa im nemôže čudovať. Jaro a Miška sú ešte mladí, ale veľmi zamilovaní, a to ich ospravedlňuje," hovorí jej konkurentka Karin Olasová.

Aké pokračovanie budú mať televízne zásnuby, ukážu najbližšie dni. Buď si Žvásta na svoju milú ešte počká, alebo sa zaľúbenci tajne zosobášia. No ak by Michaela získala garantovanú zmluvu s TV JOJ na 1 milión korún, hneď by bolo po starostiach!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu