Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Suríniovej áno: Myslela to vážne?

Finalistka Suríniová ostala frajerovou ponukou zaskočená. Zobraziť galériu (12)
Finalistka Suríniová ostala frajerovou ponukou zaskočená.

BRATISLAVA - Scénu ako vystrihnutú z romantického filmu zažili diváci sobotňajšieho televízneho prenosu show Dievča za milión.

Finalistku Michaelu Suríniovú (20) požiadal jej priateľ dabingový herec Jaro Žvásta (22) o ruku! Šokovaná súťažiaca súhlasila až po krátkom zaváhaní! Bolo to iba divadlo? Vyslovila "áno" skutočne vážne, alebo len kvôli divákom?

Azda najsilnejším momentom v sobotnom programe Dievča za milión bolo požiadanie o ruku súťažiacej s číslom 7 Michaely Suríniovej. Miškin dlhoročný priateľ Jaro Žvásta sa na konci siedmeho finálového večera objavil na pódiu s kyticou červených ruží a zásnubným prsteňom ju požiadal o ruku! Šokovaná Miška sa po Jarovej otázke, či si ho vezme, nezmohla ani na slovo.

Netvárila sa príliš nadšene a prekvapenie v jej očiach bolo priam čitateľné! Svoje áno mu dokonca vyslovila až po krátkom zaváhaní! Myslela to však skutočne vážne, alebo s vydajom súhlasila len kvôli zvýšeniu hlasov?

"Bol to pre mňa šok, ale áno som myslela vážne," tvrdila krátko po prenose. Svadba páru by sa podľa Žvástových slov mala uskutočniť do roka a do dňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu