Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Suríniovej otec zúri: Svadbu nedovolím!

Zobraziť galériu (12)
"Pre mňa to bol ten najkrajší dôkaz lásky, za ktorý si Jarka veľmi vážim. Keby sa to stalo znova, opäť by som so svadbou súhlasila," prízvukovala atraktívna Pezinčanka.

BRATISLAVA - Ich love story pripomína príbeh lásky Rómea a Júlie. Rodičia finalistky reality show Dievča za milión Michaely Suríniovej (20), ktorú v sobotňajšom priamom prenose nečakane požiadal o ruku jej priateľ Jaroslav Žvásta (22), nesúhlasia so sobášom! Najmä Michaelin otec Igor Suríni (42) vydaj svojej jedinej dcéry bojkotuje. "Miška je na sobáš ešte príliš mladá," tvrdí otec.

Šokujúce pytačky všetkým vyrazili dych. Nielen hlavnú aktérku Michaelu Suríniovú, ale aj televíznych divákov nečakaná romantická scénka zaskočila. Ponuku na sobáš musel ešte dlho po prenose ,rozdýchavať` aj finalistkin otec Igor Suríni. Ten sa po priamom prenose nezmohol ani na slovo.

"Nebudem to radšej ani komentovať. Myslím, že Miška bola hodená do vody a nemala inú možnosť. Na vnuka sa však ešte rozhodne necítim," povedal na margo dcérinho "áno". Svoj súhlas Michaela dala svojmu priateľovi - dabingovému hercovi Jarovi, s ktorým chodí už šesť rokov.

Jej nastávajúci ju o ruku požiadal skutočne originálne - naživo pred státisícami televíznych divákov. Rozpaky z dcériných neplánovaných zásnub nedokázala po súťaži skryť ani Miškina mama Jitka (41). "Som v šoku. Je to však ich rozhodnutie, ktoré budeme musieť pravdepodobne akceptovať," poznamenala neisto. Asi najväčšiu radosť mala z prekvapujúcich televíznych zásnub samotná Michaela.

"Pre mňa to bol ten najkrajší dôkaz lásky, za ktorý si Jarka veľmi vážim. Keby sa to stalo znova, opäť by som so svadbou súhlasila," prízvukovala atraktívna Pezinčanka, ktorá o nevôli svojich rodičov vie. "Podľa nich som na sobáš ešte primladá. Mamina sa však vydávala v dvadsiatke, takže pravdepodobne dodržím rodinnú tradíciu," dodala červenovláska s úsmevom a odhodlane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu