Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Michaela Suríniová: Jej priateľ rozkopal auto!

Michaela Suríniová Zobraziť galériu (8)
Michaela Suríniová

BRATISLAVA - V zákulisí reality show Dievča za milión nevládnu len klamstvá a intrigy! Finalistky súťaže musia čeliť aj scénam svojich priateľov, ktorým sa ich účasť v televíznej súťaži vôbec nepozdáva.

Najväčšie problémy so žiarlivosťou svojho partnera má favoritka súťaže Michaela Suríniová (20) s číslom 7 z Pezinka! Jej frajer už vyviedol nejednu hlúposť, aby dokázal, že ju miluje. Nedávno dokonca "zdemoloval" auto jej kamarátovi.

Jedna z najväčších favoritiek súťaže Dievča za milión Michaela Suríniová sa so svojou terajšou láskou zoznámila už ako štrnásťročná. Srdce červenovlasej Pezinčanky získal pred šiestimi rokmi mladý herec Jaroslav Žvásta (22) z Bratislavy, ktorý sa v súčasnosti venuje najmä dabingu a hral v rozprávke Sokoliar Tomáš.

Miška s ním dokonca prednedávnom účinkovala aj v reklame na nemenovanú sporiteľňu. Mladý pár sa na nej vášnivo bozkával v telefónnej búdke. A plná emócií je aj ich dlhoročná love story. V zákulisí súťaže sa otvorene hovorí o žiarlivostných scénach, ktorým musí najúspešnejšia súťažiaca obľúbenej reality show čeliť.

"Keď sme robili dokrútky, v ktorých sme mali predstaviť svojich najbližších, Miška od svojho frajera chcela, aby sa trocha ,muchlali` - nech to na kamere vyzerá milo. On sa však zasekol a povedal, že to nepotrebuje," spomína Miškina súperka.

"Vyslovene žiarli na kameru aj na celú súťaž. Najradšej by bol, keby sa do nej Miška nikdy neprihlásila," dodáva ďalšia súťažiaca. Poslednou kvapkou bolo, keď mladý herec zo žiarlivosti zdemoloval karosériu auta Miškinho kamaráta.

"Zo zúrivosti mu poskákal po kapote, lebo si myslel, že ten chalan ,ide` po Miške a takto sa mu chcel pomstiť. Dokonca mu odtrhol aj spätné zrkadlo," prezrádza člen televízneho štábu, ktorý počul príhodu od dievčat.

"Priznávam, že sme niekedy ako talianske manželstvo, ale práve to sa mi na našom vzťahu páči. Vieme sa pohádať a vzápätí udobriť," hovorí Michaela, ktorá na svojho miláčika nedá dopustiť.

"Samozrejme sa párkrát stalo, že si s niekým skočil do vlasov, ale to predsa k láske a žiarlivosti patrí," myslí si pôvabná Pezinčanka. Jej priateľ si vraj na jej účasť v súťaži zvykol a dnes ju dokonca podporuje.

"Síce sme spolu veľmi málo, ale naše telefonáty mi pomáhajú," zdôveruje sa finalistka. Či ich veľká láska skúšku v podobe reality show vydrží, ukáže čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu