Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Noga sa sexuálne neovládol: Vrhol sa na Halčákovú!

Miro Noga a Slávka Halčáková počas nakrúcania intímnych scén. Zobraziť galériu (12)
Miro Noga a Slávka Halčáková počas nakrúcania intímnych scén.

BRATISLAVA – Ukázal svoju druhú tvár! Miroslav Noga (50) sa už čoskoro predstaví v úlohe renomovaného lekára v poslednom filme z cyklu s názvom Nesmrteľní. Po jeho boku sa objaví aj herečka Slávka Halčáková (35). Tá kolegu z brandže rozvášni natoľko, že svoje pudy nedokáže ovládať!

Slávka Halčáková a Miroslav Noga sa nedávno stretli na nakrúcaní filmu Projekt Alfa, ktorému bolo predlohou dielo R. L. Stevensona – Podivuhodný prípad Dr. Jekylla a pána Hydea. Ako sa nám v súvislosti so vznikom projektu podarilo zistiť, miestami bolo na pľaci poriadne horúco. Herci sa totiž počas nakrúcania nevyhli intímnym scénam. A dosť nezvyčajným.

Keďže Noga v príbehu stvárňuje lekára s rozdvojenou a zároveň posadnutou osobnosťou, zvádzanie Halčákovej má drsný nádych. Ako Dr. Jekyll je plachý, no v momente, keď sa v ňom prebudí pán Hyde, stáva sa neovládateľným. A pokúsi sa Slávku znásilniť.

Herečky sme sa preto spýtali, ako sa jej nevšedné scény nakrúcali. „Mira Nogu považujem za jedného z najlepších hercov. Bolo úžasné s ním hrať. Poznáme sa už dlhšie, ale na pľaci sme sa stretli po prvýkrát,“ povedala Slávka. Taktiež dodala, že napriek drsne vyzerajúcim záberom je Noga jemný a pozorný.

Prácu na tomto projekte si pochvaľoval aj samotný herec. „Nad tým, či prijať alebo neprijať túto ponuku, som dlho neuvažoval. Teší ma, že sa Slovenská televízia rozhodla pre tento projekt,“ poznamenal na adresu svojho účinkovania Noga. Okrem spomínaných hercov sa vo filme predstavia aj Kamil Mikulčík, Eva Pavlíková, František Kovár, Tomáš Palonder a iní. Film s názvom Projekt Alfa si môžete pozrieť už dnes večer na Jednotke.

Ak ste zvedaví na to, ako sa Halčákovej film nakrúcal, položte jej svoje otázky TU.

VIDEO: Upútavka na film s názvom Projekt Alfa.



projekt_alfa


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu