Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Halčáková: Takto jej už vidno bruško!

Tehotná Slávka Halčáková a jej partner Miloslav Ježo. Zobraziť galériu (5)
Tehotná Slávka Halčáková a jej partner Miloslav Ježo.

BRATISLAVA - O štyri mesiace mamou! Herečka Slávka Halčáková (37) očakáva svojho prvého potomka. Jej tehotenstvo sa prevalilo až na začiatku piateho mesiaca, kedy sa jej už rysuje aj zväčšené bruško. Pre topky.sk prezradila, ako svoj stav prežíva a či už pozná pohlavie bábätka.

V radostnom očakávaní! Slávka Halčáková, ktorá je štyri roky rozvedená s hercom a hudobníkom Danielom Heribanom, evidentne našla svoje životné šťastie. Už nejakú dobu je totiž zadaná a s partnerom Miloslavom sa odhodlala aj na zásadný životný krok. Onedlho totiž príde na svet ich prvé spoločné dieťa.

Herečka je momentálne v piatom mesiaci tehotenstva. „Cítim sa veľmi dobre. Bolo to plánované a z lásky. Veľmi sa ľúbime,” prezradila nám Halčáková. Požehnaný stav už samozrejme na plavovláske aj vidieť. Zväčšené bruško predviedla napríklad pred markizáckymi kamerami.

Nás zaujímalo aj to, či budúca mamička v tomto pokročilejšom štádiu pozná pohlavie potomka. „To sme si zatiaľ nezisťovali a ani to nepokladám za také dôležité. Mená sme si už ale pozerali a robíme si takú hitparádu mien,” povedala nám s úsmevom plavovláska. Viac sa o nej dozviete v dnešnom Reflexe na Markíze.

Slávka Halčáková sa už pýši tehotenským bruškom.
Zobraziť galériu (5)
Slávka Halčáková sa už pýši tehotenským bruškom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu