Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

To je hnus! Politik sa chcel zviditeľniť v kampani: VIDEO Lízal verejnú toaletu a z výkalov si urobil Hitlerove fúzy

Takto sa nemecký politik prezentoval na sociálnej sieti.
Takto sa nemecký politik prezentoval na sociálnej sieti. (Zdroj: X)

BERLÍN - Znie to ako zlý vtip, ale skutočne sa to stalo! Na videu, ktoré sa šíri na sociálnych sieťach, politik nemeckej FDP a kandidát do miestnych volieb Martin Neumaier olizuje verejné záchody a záchodovú kefu.

Politik bol donedávna na druhom mieste v zozname pre mestské zastupiteľstvo vo švábskom meste Aalen. Miestne voľby sa uskutočnia 9. júna. Jeho kandidatúra však bola z webovej stránky vymazaná.

Dôvodom je zrejme znepokojivé video, ktoré na svojich sociálnych sieťach zverejnil samotný Neumaier.

Nahrávky ukazujú, ako kandidát strčil hlavu do záchodovej misy verejnej toalety. Komentuje to: "Ako malý trest pre porazeného otroka, ktorého som bohužiaľ priviedol, som teraz na záchode na železničnej stanici."

https://x.com/AngelikaStratm6/status/1790754770665275809

Potom olízal všetky záchodové dosky a záchodové kefy. „Už sa to nestane,“ končí svoj príspevok Neumaier.

V inom príspevku, ktorý bol medzitým odstránený, sa o Neumaierovi hovorí, že si na tvári rozmazal fúzy z výkalov. O politikovi FDP sa hovorí, že stvárnil postavu Adolfa Hitlera.

Muž z Aalenu sa tiež údajne vysmieval nemeckej národnej hymne a svätému písmu. K tomu vraj okrem iného namazal robertka výkalmi a potom ho umiestnil na Korán. Znamená to, že nielenže prišiel o svoju kandidatúru, ale čoskoro ho zrejme čaká aj trestné stíhanie.

FDP Aalen-Ellwangen sa vo vyhlásení jasne dištancovala od konania politika. Strana nemá „žiadnu toleranciu a žiadne pochopenie pre prezentované činy alebo vyhlásenia“. "Takéto správanie je v rozpore so základnými hodnotami a princípmi našej strany. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli s okamžitou platnosťou ukončiť podporu pre daného kandidáta," pokračovala.

Incident sa momentálne vyšetruje.

Viac o téme: Nemecký politikMartin Neumaier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu