Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Halčákovej pikantný experiment: Nahá vo vani!

Slávka Halčáková stvárnila playmate so všetkým, čo k tomu patrí. Zobraziť galériu (11)
Slávka Halčáková stvárnila playmate so všetkým, čo k tomu patrí.

BRATISLAVA – Bez šiat a s úsmevom na tvári! Herečka Slávka Halčáková (37) patrí k umelcom, ktorí nemajú problém s akoukoľvek úlohou. Svedčia o tom nielen jej výkony v divadle, ale aj na televíznych obrazovkách. Pred pár dňami sa ale na internete objavilo video, v ktorom sa brunetka poriadne odviazala. Okrem hereckých schopností v ňom totiž predviedla aj svoje obnažené krivky!

Herečka Slávka Halčáková stvárnila v minulosti pestrú škálu postáv a úloh. Nedávno sa ale nechala nahovoriť na celkom nezvyčajný pokus. Pred kamerou sa totiž zmenila na dievča z titulných stránok pánskych magazínov. Brunetka stvárnila rolu playmate so všetkým, čo k tomu patrí – nechýbal odvážny výstrih, našpúlené pery, štipka afektu a samozrejme nahé telo.

Vtipné video svojim obsahom nápadne pripomína epizódu markizáckej relácie Bez servítky, v ktorej v minulosti účinkovala playmate Andrea Járová. Blondínkine poznámky, ktorými okorenila prípravu večere, boli totiž nezabudnuteľné. Hoci sa diskutéri pod videom  zhodujú na tom, že ide o paródiu na Járovú, samotná herečka to vníma inak.

„Nie je to tak. Nerada niekoho parodujem. Andreu som nepoznala, nepozerám televízor, nevidela som ani Farmu. Išlo len o srandu. Niekde som zazrela 3-4 minúty z toho, ako varila a zdalo sa mi to inšpiratívne,“ povedala nám k tomu Halčáková. Slávka tiež prezradila, že vtipné video sa pozdávalo aj samotnej Járovej: „Napísala mi, že sa jej to páčilo.“

V súvislosti so záznamom je tiež zaujímavé, že obsahuje aj šteklivé scény, na ktorých sedí herečka celkom nahá na okraji vane. Halčáková síce v minulosti pred kamerami čo-to zo svojho tela odhalila, vidieť ju však celkom bez šiat nebýva zvykom. „Vystupovala som už takto, ale vždy to je v rámci toho, že to má nejaký zmysel,“ okomentovala dôvod, prečo odhodila oblečenie. „Som síce nadšencom exhibicionizmu a nudizmu, ale nepotrebujem sa za každú cenu ukazovať nahá. Nahotu považujem za prirodzenú vec. Ak to, samozrejme, nie je vulgárne,“ uzavrela. Snáď niečo podobne pikantné zakomponuje Slávka aj do seriálových postáv, ktoré najnovšie stvárni. Diváci ju budú môcť vidieť v jojkárskych Profesionáloch, ale aj v romantickom Druhom dychu, ktorý beží na televízii Doma.

VIDEO: Slávka Halčáková sa ako playmate v kuchárskej relácii odhalila.

VIDEO: Andrea Járová v relácii Bez servítky.

Jarova bez servitky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu