Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi Santa v sukni? Katy Perry s hriešnymi nohami... A ten výstrih!

Katy Perry sa odviazala ako dráždivý Santa Claus v mini Zobraziť galériu (12)
Katy Perry sa odviazala ako dráždivý Santa Claus v mini

FLORIDA – Vianočnú atmosféru si vie poriadne užiť! Aj keď speváčka Katy Perry (26) vo svojich kostýmoch vyzerá zvodne takmer vždy, svojimi kreáciami fanúšikov dostane zas a znova. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu – roztočila to ako dráždivá pomocníčka Santa Clausa!

Červené body lemované bielou kožušinkou! Takú výbavu sexi tmavovláska zvolila na pódium len dva týždne pred najkrajšími sviatkami roka. V sobotu večer to totiž s mikrofónom v ruke rozprúdila na šou s názvom Y100 Jingle Ball. A fanúšikovia veru mali na čo pozerať – nohy v pančuškách, driek zvýraznený opaskom a ako to už u Katy býva... Výstavný dekolt!

Spevácka hviezda blížiace sa Vianoce po prvýkrát strávi po boku svojej polovičky ako vydatá dáma. Či už má darčeky nakúpené, zatiaľ neprezradila. Tento rok však nad pozornosťou pre manžela bude zrejme poriadne premýšľať. Naposledy mu totiž kúpila luxusné auto... A doteraz ju to poriadne vytáča!

„Katy dala minulý rok Russellovi ako vianočný darček Range Rover za stotisíc dolárov, ale on ho nikdy nebol schopný použiť,“ prezradil zdroj blízky manželskému páru. „To ju dosť štve, pretože zakaždým musí šoférovať ona.“ Pýtate sa na príčinu? Russell vraj doteraz nemá vodičák! Kvôli svojej láske však už navštevuje kurz v autoškole. Sedieť za volantom mu údajne vôbec nepripadá jednoduché, no robí všetko pre to, aby sa zlepšil. Zrejme sa v manželkiných očiach cíti trápne – veď ona sa naučila šoférovať už v 15-ich!


Viac o štýle Katy Perry sa dozviete TU:



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu