Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hlboké vrásky a šediny: Ktorá popová hviezda takto zostarla?!

Známa speváčka prešla radikálnou zmenou - tá jej pridala desiatky rokov navyše. Zobraziť galériu (16)
Známa speváčka prešla radikálnou zmenou - tá jej pridala desiatky rokov navyše. (Zdroj: VEVO via YouTube)

LOS ANGELES – Takto sme ju ešte nevideli! Aj keď táto popová princezná patrí k idolom predovšetkým neskôr narodených ročníkov, v novom videoklipe prešla naozaj zvláštnou premenou. So sivými vlasmi a zvráskavenou tvárou sexi krásku zďaleka nepripomína. Uhádnete, o koho ide?

Zostarla o desiatky rokov! Taký je výsledok šokujúcej hry maskérov a vizážistov s tvárou len 27-ročnej popovej hviezdičky. Tú síce poznáme ako ružovú Barbie s farebnými parochňami od výmyslu sveta, v klipe s názvom The One That Got Away si však zahrala samu seba na staré kolená. Pod vráskavou pokožkou a šedinami sa skrýva uletená Katy Perry!

Spomínaná skladba pochádza z albumu Teenage Dream a zachytáva príbeh tragickej lásky. Katy si ako osamelá starena vo svojej prepychovej vile vybavuje v mysli milenca z mladosti, ktorý sa po jednej spoločnej hádke nešťastnou náhodou zrútil autom zo skaly. No hoci zaľúbenú dvojicu rozdelila smrť, spomienky a tetovanie v tvare srdca zostali hlboko vryté.

Nový objav na svete: Starnutie je minulosťou!

O tom, že pieseň je v podaní americkej hviezdy niečím výnimočným, svedčí už samotný koncept videa. Infantilné outfity, sladkosti a afektovanosť boli totiž nahradené útrapami života dospelých. A punc ojedinelosti vo vlastnej tvorbe tejto novinke pripisuje dokonca aj samotná autorka. „Táto pieseň zobrazuje moju veľmi odlišnú stránku, ktorú som v predchádzajúcich singloch z aktuálneho disku neukázala. Myslím, že sa s ňou môže stotožniť každý,“ nechala sa počuť na istej promo akcii. Koľko času kvôli nakrúcaniu strávila v maskérni, však už radšej neprezradila. Určite ho nebolo málo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu