Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Podivná retuš alebo zlý vtip? Hrudník Katy Perry sa záhadne zmenšil!

Katy Perry to s veľkosťou poprsia nemá jednoduché - zmenšili jej ich Zobraziť galériu (11)
Katy Perry to s veľkosťou poprsia nemá jednoduché - zmenšili jej ich

LOS ANGELES – Vyretušovali ju akosi naopak! Zatiaľ čo množstvo známych žien sa na fotografiách snaží mať svoje prednosti čo najväčšie, americká speváčka Katy Perry (26) má celkom iný problém. Jej prirodzené ženské tvary začínajú byť nežiaduce – a dočkali sa poriadneho zmenšenia!

Na veľkosti záleží! Presne to si zrejme nedávno povedali členovia tímu okolo hudobnej hviezdy medzinárodného formátu, Katy Perry. Tá svojím nadpriemerne vyvinutým dekoltom síce pritiahla k sebe manžela aj tisíce mužských fanúšikov, nie vždy sa však stretáva s pochopením. Ako jedna z účastníčok programu televízie VH1, Divas Salute The Troops, už z radu rozhodne nevytŕča – na propagačnom plagáte má hrudník o poznanie menší!

Vysoké, hrubé podpätky, minisukňa s vestičkou v army štýle, a to všetko pevne zapnuté v padákovom postroji! S takou výbavou sa Katy usmieva ako prvá zo šestice dám s imidžom niekdajších pin-up girls. Oproti skutočnosti je tu však aj ďalší podstatný rozdiel – po jej ženských zbraniach s veľkosťou košíkov D niet ani stopy!

„Jej tím si myslí, že jej prsia vyzerajú príliš veľké,“ prezradil istý zdroj magazínu Us. Informáciu, že tieto speváčkine kvality začínajú byť nepohodlné, spomínanému časopisu potvrdil aj ďalší zdroj: „Je to pravda. Reklamy sa prerábajú!“ Ktovie, s akým výstrihom sa Katy nakoniec objaví v samotnej šou. Tá sa na amerických obrazovkách objaví 5. decembra, pričom do moderátorského kresla zasadne Kathy Griffin.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu