Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Módnej šou roka kraľovala Katy Perry: Vytasila bujné vnady!

Katy Perry predviedla kyprý dekolt v celej kráse Zobraziť galériu (7)
Katy Perry predviedla kyprý dekolt v celej kráse

NEW YORK – Nenechala sa zahanbiť! Aj keď na módnej prehliadke značky Victoria's Secret zväčša dominujú polonahé krásky v pompéznych kostýmoch, tento rok tomu bolo trošku inak. Poriadny kus pozornosti totiž na seba strhla aj speváčka Katy Perry (26) – s veľkými prsiami v hlbokých výstrihoch bola neprehliadnuteľná!

Otvorenie, aké sa len tak nevidí! Ak niekto dokáže na módnej šou vyčarovať tú správnu atmosféru už od úvodu, rozhodne je to obdarená americká hviezda. Medzi svetoznámymi modelkami v sexi súpravičkách sa totiž rozhodne nestratila. V dráždivom kostýme od dizajnéra Todda Thomasa štvrtkovú šou odpálila vo veľkom štýle – s odhalenými nohami a dekoltom na prasknutie!

Za sexicu na pódiu, aj v zákulisí! Žeby čerstvo vydatá kráska žiarila len na javisku? Omyl! Katy neponechala nič na náhodu a svoje prednosti pred fotografmi pretŕčala už pri príchode v pestrofarebnom korzete. Ustrážiť jej kypré vnady však tentoraz nemal kto – zákonitú polovičku, komika Russella Branda, nechala totiž doma.

Zaujímavosťou je, že tmavovláska s objemnými prsiami nebola vždy taká spokojná ako dnes. V istom období dokonca uvažovala, že si ich dá zmenšiť! „Mala som naozaj veľké problémy s chrbtom a bola som trochu tučnejšia,“ posťažovala sa v istom rozhovore. Ako však dodala, riešenie prišlo samé: „Potom som vyrástla, zhodila detský tuk a povedala si: ‘Hej, nie je to až také zlé.’“





Aká bola prehliadka luxusnej bielizne nájdete TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu