Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Opitý farmár Maťo: Spal s obidvoma naraz!

Maťo sa s dievčatami výborne zabával. Zobraziť galériu (6)
Maťo sa s dievčatami výborne zabával.

SNEŽNICA – To bol teda večer! Už v minulej časti šou Farmár hľadá ženu bolo na statku fešného Maťa (25) poriadne horúco. Janka (22) a Miška (21) si totiž otvorene prejavovali vzájomnú nevraživosť v súboji o farmárovo srdce. Najnovšie sa však o rozruch postaral samotný Maťo!

Keď na farme modrookého fešáka zostali už len dve súťažiace, bojovali oňho zo všetkých síl. Okrem toho, že začali z kufrov vyťahovať zvodnejšie oblečenie, utrúsili aj nejaké tie dvojzmyselné poznámky. „Keď bude zatekať strecha, tak ja pôjdem spať k tebe do maringotky,“ ponúkla sa statkárovi inak nesmelá Jana. Miša však pohotovo zareagovala: „Ona pôjde k tebe a ja na teba.“ Odvážne vety dievčat dohnali farmára do pomykova. Keď si však súperky začali vymieňať štipľavé poznámky, usiloval sa ich upokojiť. „Nehádajte sa. Chvíľu tá, chvíľu tá, a potom naraz,“ nešetril silnými rečami Maťo.

Ako sa však zdá, zostalo len pri vystatovaní sa. Keď sa totiž v jeden večer trojica odviazala pri alkohole a bola možnosť na zblíženie sa s účastníčkami šou, statkár sa k ničomu nemal. A to ani napriek tomu, že spal s dievčatami v jednej posteli. Hoci k intímnostiam nedošlo, Miška by očividne nebola proti. „Ak by tam boli nejaké ruky šmátralky z jeho strany, možno by aj čosi bolo," poznamenala so smiechom.   

Nechajme sa prekvapiť, či sa usmievavá študentka napokon dočká. Maťo totiž u dnes večer jednu z dievčat pošle domov, ktorá to bude? Sledujte šou Farmár hľadá ženu o 21:15 na obrazovkách televízie Joj.

Online rozhovor s farmárom Maťom nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu