Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Dcérka Šebestovej a Ďuricu poriadne vyrástla: Mala veľký deň... Magda to po AUTONEHODE PRETRPELA!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (2)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sa verejnosť dozvedela o tom, že Magdaléne Šebestovej išlo doslova o život. Kráľovná krásy z roku 2006 prežila desivú autonehodu, a to len pár týždňov potom, ako utrpela úraz počas jazdy na kolobežke. Zrážku s iným vozidlom, ktorá sa udiala 12. mája, prežila tmavovláska aj vďaka tomu, že mala zapnutý pás a v akcii boli i airbagy...

Aj napriek tomu, že od autonehody uplynulo len zopár dní a Magda musela stráviť niekoľko dní v nemocnici, opäť sa zaradila do bežného života. A hoci to nie je úplne jednoduché a stále trpí bolesťami, popohnali ju materské povinnosti a láska k jedinej dcérke. 9-ročná Ninka, ktorej otec je futbalista Ján Ďurica, totiž absolvovala svoje prvé sväté prijímanie. 

„Obaja s Jankom sme veriaci a k viere sa snažíme viesť aj Ninku. Rátame však s tým, že ako bude rásť, začne sa rozhodovať ona sama a do ničoho ju nechceme a ani nebudeme tlačiť," povedala pre Topky.sk Miss Slovensko 2006, keď sme sa pýtali, či jej dcérka inklinuje náboženstvu. Svoje príjimanie si vraj užila, no a ako každé dievčatko v jej veku, nadšená bola aj z toho, že si oblečie krásne biele šaty. „Veľmi dlho o tom hovorila a tešila sa z toho,"  povedala nám s úsmevom Magdaléna, ktorá hovorí, že jej dcérka je "šoumen" a vyzerá to tak, že by z nej raz možno mohla byť aj umelkyňa, keďže rada spieva a tancuje. 

Galéria: Magdaléna Šebestová

Na prijímaní sa zúčastnila najbližšia rodina a, samozrejme, nechýbal ani pyšný otecko Ján Ďurica. Magdaléna však celú túto slávnosť musela tak trošku pretrpieť. Spomínaná udalosť sa konala len krátko potom, ako boli so svojou sestrou obeťami autonehody. A obe dámy utrpeli bolestivé zranenia. „Prijímanie bolo krásne a užila som si to najviac v rámci možností, keďže ma to stále bolí a beriem lieky. Sestra mala narazené rebrá. Ja som po nehode skončila so zlomeným rebrom a zlomenou hrudnou kosťou. Nie je to nič príjemné, ale budeme v poriadku" prezradila nám Šebestová, ktorá sa bude liečiť ešte dlhé týždne, no veľkou oporou je pre ňu práve jej malá princezná, ktorá ju dopuje množstvom energie a lásky. 

Dcérka Šebestovej a Ďuricu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.Š.)

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu