Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Hádanka pre všímavých: Kto je táto živá mŕtvola?!

Lady Gaga Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

MADRID – Pomýlila si obchod s cintorínom! Speváčka Lady Gaga (24) sa síce vybrala v Miláne na nákupy, ale vymódila sa, akoby išla do truhly. Biely púder, čierne pery a závoj – pri pohľade na ňu stuhne krv v žilách snáď aj tomu najoddanejšiemu fanúšikovi!

Strašidlá z Bojnického zámku sa môžu schovať! Lady Gaga so sebou už spravila všeličo, toto sme však ešte nevideli. Otrasná parochňa, mejkap ako zo záhrobia a čierne vybíjané oblečenie - tak sa vybrala speváčka na nákupy. A nie len tak hocikde! Takto vymódená si vyšla priamo do butikov Chanel a Alexander McQueen.

Peroxidová speváčka má k posmrtnému životu v poslednom čase naozaj blízko. Len nedávno si totiž spolu s ďalšími celebritami ľahla do truhly v rámci kampane za boj proti AIDS. Okrem Gagy túto kampaň podporila aj Alicia Keys, Justin Timberlake alebo Kim Kardashian. Extravagantná blondínka je však jediná, ktorá si mŕtvolný imidž obľúbila natoľko, že ho uprednostňuje aj v súkromí!

A v čom celá akcia spočívala? Všetky zapojené celebrity „zomreli“ a prestali fungovať na sociálnych sieťach typu Facebook či Twitter. Úlohou ich fanúšikov je poslať na účet nadácie peniaze a tak ich opäť prebrať k životu. Len samotná Lady Gaga má na Twitteri vyše sedem miliónov nasledovateľov. Dnes však na svojej stránke nerobí nič. Jediné, čo si môžete prečítať je: „Lady Gaga je stále mŕtva. Text GAGA na 90999 a darujte desať dolárov na pomoc deťom bojujúcim s HIV/AIDS.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu