Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rozzúrený manžel Verešovej: Do prdele, zas sa predvádzaš!

Daniel Volopich zrejme na Andreu Verešovú žiarli. Zobraziť galériu (3)
Daniel Volopich zrejme na Andreu Verešovú žiarli.

PRAHA – Nemá to s ním ľahké! Právnik Daniel Volopich (43) evidentne dosť žiarli na svoju manželku Andreu Verešovú (30). Opäť jej totiž vyrobil scénu na verejnosti. Čo presne mu vadilo tentokrát?!

Nevie sa ovládať. Daniel Volopich už viackrát na verejnosti nakričal na svoju manželku. A opäť sa to zopakovalo. Andrea Verešová si jeho výčitky musela vypočuť aj na predvčerajšom otvorení nového baru v Prahe.

Podľa serveru blesk.cz sa totiž Volopich na večierku vôbec nebavil. A okolo polnoci chcel z baru vypadnúť. To však modelke ani nenapadlo. Pokojne popíjala pri bare a viedla debatu so známymi. „Už mám toho tvojho predvádzania sa a pózovania dosť. Do prdele, snáď sme sa na niečom dohodli,“ vyčítal jej potom manžel pred všetkými.

Andreu to však nerozhodilo. Dokončila rozhovor s priateľmi a až potom sa k Danielovi pripojila. Keď neskôr spolu opúšťali bar, Volopich vraj do nej stále hučal. „Radšej to nebudem komentovať. Nehnevajte sa, nestojí to za to,“ odmietla sa Blesku k incidentu vyjadriť. Zdá, že na manželove nálady si už zvykla. Zrejme len ona sama vie, prečo takéto scény trpí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu