Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rozvášnená Verešová: Vytasila prsia a tancovala!

Andrea Verešová najskôr predviedla svoje prsia, potom tanečné schopnosti. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová najskôr predviedla svoje prsia, potom tanečné schopnosti.

PRAHA – Predviedla sa! Modelka Andrea Verešová (30) bola na nedávnej párty znovu stredobodom pozornosti. Ako to už býva zvykom, pohľady prítomných lákalo jej bujné poprsie. Okrem neho však kráska ukázala aj to, aký temperament v sebe skrýva!

Kráľovná hlbokých výstrihov! Aj takéto pomenovanie vystihuje bývalú missku Andreu Verešovú. Tá pri každej možnej príležitosti vystavuje svoje prsia na obdiv. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého týždňa. Modelka nahodená v sexi šatách zavítala na žúr, ktorý sa niesol v duchu španielskych rytmov. A tie ju nenechali chladnou. Vrhla sa totiž na parket!

Nečudo, veď dvojnásobná mamička má  s tancom bohaté skúsenosti. Už ako malá nejakú dobu pôsobila v detskom folklórnom súbore, pred pár rokmi súťažila aj v tanečnej šou Let´s Dance. Kráska sa zrejme rozhodla, že aj Čechom konečne ukáže, čo dokáže.

Tóny flamenca ju povzbudili natoľko, že sa na parkete poriadne odviazala. Spoločnosť jej však nerobil jej manžel Daniel Volopich, ale maliar Kristián Kodet. V jeho náruči sa modelka rozžiarila a bolo vidieť, že si tanec naplno užíva. Čo na to jej manžel, známy prudkou povahou, radšej ani nechceme vedieť...



Andreu Verešovú bolo možné vidieť aj na pražskom Fashion Weeku, viac čítajte tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu