Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Verešová ukázala bacuľatú sestru: Vôbec sa nepodobajú!

Verešovej sestra Alexandra sa nechcela fotiť. Andrea s pózovaním problém nemala. Zobraziť galériu (14)
Verešovej sestra Alexandra sa nechcela fotiť. Andrea s pózovaním problém nemala.

BRATISLAVA – Jedna ako prútik, druhá pekne pri tele! Andrea Verešová (31) sa v utorok predviedla na kožušinovej módnej šou v role modelky. Bývalú miss prišli do publika podporiť okrem manžela Daniela Volopicha (44) aj dve dámy. Mama Ester (59) a sestra Alexandra (36). Druhá spomínaná budila záujem prítomných hostí. A to kvôli vizáži, ktorou ani zďaleka nepripomínala svoju slávnejšiu sestru.

Zrejme málokto vie, že známa modelka Andrea Verešová má staršiu sestru Alexandru. Tá ju v utorok večer  prišla spolu s mamou Ester podporiť na bratislavskú módnu šou. A svojou prítomnosťou spôsobila menší rozruch. Témou číslo jeden medzi prítomnými hosťami totiž bolo, že sa s Andreou vôbec nepodobajú. 

Galéria: Módna prehliadka s Ďurianovou a Verešovou

Zatiaľ čo bývalá slovenská miss sa môže aj po dvoch deťoch pýšiť dokonalou figúrou, jej sestra má s nadbytočnými kilami problém. A to i napriek tomu, že obe priviedli svojich potomkov na svet zhruba v rovnakom čase. 

Hoci sú obe dámy brunetky, viac spoločných rysov by sme na prvý pohľad zrejme nenašli. Dokonca sú rozdielne aj v otázke "exibicionizmu". Zatiaľ čo Andrea sa v pozornosti bleskov fotoaparátov vyžíva, Alexandra odmieta pózovať. Nechcela sa zvečniť ani vtedy, keď sa pred objektív postavili spolu s Verešovou aj jej manžel Daniel Volopich a mama Ester.

 „Nechcem sa fotiť. My máme s Andreou veľa spoločných záberov z dovolenky,“ vyhovárala sa pred fotografmi, ktorí sa ju snažili zvečniť. Zrejme si aj ona sama bola vedomá toho, že by ju slávna sestra svojou krásou takpovediac zatienila. 

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na kožušinovej módnej šou, kde predvádzali Andrea Verešová a Marianna Ďurianová.

Prehliadka

 

Viac o prehliadke kožuchov čítajte TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu