Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Verešovej erotický tip: Toto doma určite vyskúšam!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová

PRAHA – Jedlo alebo erotika? Andrea Verešová (30) si vie vychutnať oboje naraz. Prezradila to na seba v relácii o varení. Ako by si s manželom Danielom Volopichom (45) rada zaexperimentovala?

Andrea Verešová v sobotu súťažila v relácii o varení s názvom Prostri pro tři na TV Barrandov. V programe sa, samozrejme, nielen kuchtilo, ale aj hovorilo o jedle. Modelka však zablúdila aj do inej oblasti. A to vtedy, keď začala moderátorka Halina Pawlowská rozprávať príhodu z indickej svadby, kedy sa ženích udusil umelým nechtom.

Pointa príbehu spočívala v tom, že v Indii je vraj zvykom, že nevesta naservíruje vyvolenému svadobnú tortu priamo zo svojich rúk. A on jej na znak toho, že patria k sebe, oblíže z prstov všetky zvyšky koláča.

Paradoxné je, že Verešovú táto historka s neveselým koncom vzrušila. „To znie strašne eroticky, to doma vyskúšame,“ pochválila sa pred kamerami. Našťastie nezabudla poznamenať, že umelé nechty nenosí. Ešteže tak! Jej manželovi Danielovi Volopichovi teda zatiaľ žiadne dusenie nehrozí. Zgustne si teda iba na jej prstoch. 



Ako vyzerala Andrea na prehliadke módneho domu Ferré nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu