Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Balúchová sa nevyzliekla: Bude pykať?!

Obnažené prsia Barbory Balúchovej tak skoro neuvidíme. Zobraziť galériu (4)
Obnažené prsia Barbory Balúchovej tak skoro neuvidíme.

BRATISLAVA – Speváčka Barbora Balúchová (22) si v lete ľahla pod nôž plastického chirurga. Svoje vylepšené prsia mala v plnej kráse predviesť na stránkach prestížneho pánskeho magazínu. Blondínka sa však z fotenia aktov začala vykrúcať. V magazíne na ňu preto zúria!

Uvidíme ju nahú? Po tom, čo si Barbora Balúchová nechala vylepšiť svoje prsia, sa začalo hovoriť o spolupráci s pánskym magazínom. Speváčka mala preň nafotiť sériu erotických záberov. Zúčastnené strany sa však nevedeli dohodnúť a blondínka bude za svoju nerozvážnosť zrejme potrestaná!

Podarilo sa nám zistiť, že Barborinu plastickú operáciu finančne sponzoroval práve pánsky magazín. Na revanš mala speváčka zhodiť oblečenie a nafotiť odvážne fotografie. „Zmluva, ktorú medzi sebou mali, obsahovala nejaké dodatky. Tie v sebe zahŕňali aj ďalšie aktivity, napríklad účasť na ich spoločenských akciách. Barbora s tým nesúhlasila, preto sa nepohodli,“ dozvedáme sa od zdroja blízkeho speváčkinmu okoliu.

Keď sme oslovili samotnú Barboru, nebolo jej príliš do reči. „Nič nebudem komentovať. Ešte stále to nie je uzavreté,“ poznamenala na adresu toho. Rovnakú odpoveď sme dostali aj vo vydavateľstve magazínu. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či Barbora napokon povolí, alebo za svoju nerozvážnosť radšej zaplatí...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu