Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Superstaristka Balúchová: Najskôr silikóny, teraz strach z rakoviny!

Barbora Balúchová v roli zdravotnej sestry z Liquid Based Komanda. Zobraziť galériu (5)
Barbora Balúchová v roli zdravotnej sestry z Liquid Based Komanda.

BRATISLAVA – Bojí sa! Speváčka Barbora Balúchová (22) si začiatkom leta nechala zväčšiť prsia. Po plastickej operácii sa však nevyhla zdravotným komplikáciám. Vďaka tejto nepríjemnej skúsenosti začala teda viac dbať o svoje zdravie. Obáva sa totiž zhubných chorôb!

Bojuje proti rakovine krčka maternice! Barbora Balúchová sa od včera stala súčasťou komanda, ktoré bude po celom Slovensku upozorňovať na zdravotnú prevenciu. Spoločne so speváčkami Dášou „Mambou“ Šarközyovou a Natáliou Hatalovou sa na pár dní vžijú do role sexi zdravotných sestričiek.

Ako nám Barbora v rozhovore priznala, preventívne prehliadky u svojho gynekológa absolvuje dvakrát ročne. „Všade počúvam o rakovine a podobných veciach, ktorých sa naozaj začínam báť, lebo je toho veľa,“ priznala svoje obavy Barbora.

Superstaristka zrejme vie, o čom hovorí. Na túto nepríjemnú chorobu totiž zomreli aj jej stará mama a dedko. „Keď som sa dozvedela o tejto ponuke ´zdravotného komanda´, neváhala som ani chvíľu,“ dodala plavovláska na margo novej úlohy. Zrejme si je vedomá toho, že pri určitých typoch nádorových ochorení sa dedí náchylnosť na vznik nemoci. Súčasťou gynekologickej prehliadky je aj vyšetrenie prsníkov. Barbora má teda po každej prehliadke zaručené, že je v poriadku nielen po ženskej stránke, ale aj jej prednosti sú zdravé.

Ako sa zdá, Balúchová si dáva na svoje vnady veľký pozor. Okrem toho, že im dopriala plastickú operáciu, nezabúda ani na preventívne prehliadky. Tie sú v dnešnej dobe nevyhnutnosťou. U žien je totiž najčastejším ochorením rakovina pŕs a hneď na to pľúc. Na treťom mieste je ochorenie krčka maternice. Nečudo, že sa speváčka do zdravotného komanda zapojila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu